Tetves lettem. Hány napid fog ez tartani? L/13
ha gyorsd megoldast akarsz akkor a nullasgepet tudom javasolni, ha meg szeretned a hajadat megtartani, akkor pedig az elkovetkezo nehany hetben minden 3-4ig napont most meg a hajad tetuirtoval es anyukaddal feultesd at a hajadat tetuirto fesuvel. nekem is volt tetum ket evvel ezelott, es fel evig tartott kiirtani belole, de aztan rajottem a tokeletes megoldasra, de nem tudom hogy magyarorszagon kivitelezheto-e. ahol en elek lehet kapni elektromos tetufesut, ami nagyon hatekony.
remelem megoldodik a problemad, mert ez nagyon borzaszto en tudom. sok szerencset
a szemétkedni kívánóknak. tiszta hajban élnek meg. közösségben gyakori, de titkolt tény.
kend erre való szerekkel, szedegessétek ki a serkéket. azok a pici fehér peték a haj tövéhez közel.
Mindenképpen menjetek el anyukáddal a gyógyszertárba, ott adnak hatékony tetűirtó szert. Szerintem nem elég a 3-4 naponta való hajmosás vele, de a pontos használati utasítást persze mellékelik hozzá.
Ami fontos: ilyenkor az egész család haját kezelni kell, mivel valószínűleg nem csak a te hajad fertőzött.
Nálunk még gyerekkoromban volt egyszer tetű, egy "menet" elég volt az irtós cuccal, de mindenkiben volt. :(
Sok sikert az irtáshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!