Az alvás ugyanolyan?
Figyelt kérdés
Ha például 8-tól alszok reggel 6-ig az ugyanolyan mintha 4-órától aludnák 2 óráig?2015. dec. 26. 14:22
1/1 anonim válasza:
Nem ugyanolyan. Nem tudom, miért, de nem.
Én elég kései típus vagyok, de ha extrém későn fekszem, akkor másnap semmire nem leszek képes. A párom sokat dolgozott éjszakásban, a nappali alvással nem ment sokra (biomelatoninnal összehozott nem kevés órát, de azzal együtt sem működött úgy)...
Ja és ha reggel 6 előtt kelek, akkor is tönkremegy, álmos-kába-agyatlan lesz a napom. Nekem 3 és 6 között van a szent időszak, amikor ha nem alszom, a másnapomnak annyi.
Biztos van, akinek szinte mindegy vagy máshol van ez a fontos időszak...
Arról biztos te is hallottál, hogy állítólag az éjfél előtti alvás az igazán értékes és pihentető...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!