Nem tudok elaludni mit tegyek?
Figyelt kérdés
Álltalában lefekszek 21-22 órakkor azelőtt gépezek.ímiután lefeküdtem van olyan,hogy hamar kb15 perc alatt el tudok aludni de van olyan, hogy lefekszek 22 órakkor és most ítom a szöveget 1:09 kor.Mit tegyek álltalában gondolkozok vanlamin vagy egy zene jár a fejembe és nem megy ki mindig arra gondoolok és nem tudom kiverni a fejembő.Amikor erre specializált teát iszok akkor jól megy az alvás.Próbálkoztam már levendulával is.Lehet az játszik ebben szerepet,hogy hétvégeken kb 10-20:30 ig gépezek? Tudom gépfüggő vagyok. Nagyyon fáradt vagyok 2 napja nem aludtam rendesen. Segítsetek kérlek. 12 éves fiú#fáradtság #alvás nem elalvás segítség
2015. dec. 24. 01:13
1/4 anonim válasza:
Szia ! Youtubon keress rá a "ASMR" videókra azok segítenek elaludni rengeteg videó van arról , csak a telefon vagy a gépet be kapcsolva hagyni és megy hang . Nekem segített . Remélem tudtam segíteni ;) . Kellemes ünnepeket .
2/4 anonim válasza:
Segits anyádnak a háztartásban ne a gép előtt fetrengj
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a vállaszokat,amúgy álltalába segítek anyámnak/apámnak takarítani főzni stb
2015. dec. 24. 09:01
4/4 anonim válasza:
A gépfüggőségtől sürgősen szabadulj meg.
Egyébként lefekvés előtt 1 órával már ne gépezz, a legjobb az lenne, ha semmilyen elektronika nem lenne a szobádban, akkor nyugodtabb lenne az alvás (router semmiképpen nem jó hálószobába).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!