Miért nem tudom rászánni magam, hogy időben lefeküdjek?
Részvétem. Nálam hasonló, csak sokkal erősebben, 3-4-kor fekszem és délelőtt sokszor egyszerűen nem tudok felkelni. Most van egy remek ébresztőm, ami miatt visszatérő rémálmom, hogy szétszedem a csörgő ébresztőt, már nincs benne elem, de még szól és megőrjít... Ez az ébresztő, mobilos ébresztő, plusz a párom telefonja sem képes felkelteni.
Valamit alaposan oldalba kell rúgnom az agyamban. A fizikai kényszer nálam nem működik (gondoltam rá, hogy beidőzítek egy kis kütyüt, hogy mondjuk 1-kor ne kapjon delejt a számítógép, de az agresszív dolog több ponton s nem csinálom meg sem a géppel, sem magammal). Az sem segít, hogy kicsit sem vagyok álmos éjjel s ha lefekszem, az még nem garancia az alvásra (fiatalon még letettem a fejem és kész). De erre jó lehet, ha nyom egy intenzív edzést az ember, legalábbis engem az kifáraszt, ahelyett, hogy ébren tartana.
Eléggé meg vagyok róla győződve, hogy agyban kell helyretenni a dolgokat, mégpedig egyedi, az adott emberre ható módszerrel. A saját oklistámról van azért már fogalmam, tudom, mik miatt nem akarok igazán lefeküdni (vagy nem jut eszembe), pedig tudom, hogy kéne. De megküzdeni velük egy külön téma.
Sajnálom, hogy nem tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!