Mi lehet a problema?
Figyelt kérdés
Mar vagy 2 hete folyamatosan alvaszavaraim vannak,keveset eszek es akkor is hanyingerem van.(minimalis).Ezelott 2 -hettel pedig fokozatosan kezdtem agresszivabb,visszahuzodobb lenni (tobben megemlitettek hogy mi van velem)es sokat bambultam,azon kaptam magam hogy nem tudok koncentralni pl. tanulas kozben.Anya szerint csak valami hormonvaltozas lehet,de hogy ennyire erdekes tuneteket produkaljon.Valaszokat elore is koszonom. 14\L#Alvászavar;hányinger;agresszìv;
2015. dec. 26. 03:47
1/4 A kérdező kommentje:
Valamint azok a dolgok amik regen erdekeltek ma mar nem tetszenek.Nagyon pesszimista is vagyok mostanaban.
2015. dec. 27. 23:30
2/4 anonim válasza:
Egyszerüen csak serdülsz. Én ezen a szakaszon 12 éves koromban jutottam át. Még a tanárok is beszóltak nekem, hogy miért vagyok ilyen visszahúzódó és depressziósnak gondoltak. Egyre kevésbé érdekelt a tanulás, amit azelőtt szerettem, folyton verekedtem és néha be is szóltam azoknak akik piszkáltak. Alvászavarod valószínüleg azért van, mert tombolnak a hormonjaid és kavarognak a gondolataid. Hányinger is járhat ezzel, de ha már erősen tapasztalod és hánysz is, ideje elmenni orvoshoz, mert az egész lehet betegség is. De szerintem a tinédzserkorral azonosítható be. Jobb lesz majd, hidd el!
3/4 A kérdező kommentje:
Es hogy sikerult kivergodnod ebbol a helyzetbol?A szuleid segitettek vagy a barataid?Nekem sajnos anyum nemetbe dolgozik apum meg nem igazan foglalkozik az ilyesmivel 😐
2015. dec. 31. 04:24
4/4 anonim válasza:
Valójában senki. Épp akkor vesztettem el a legjobb barátnőmet, a szüleim pedig szitkozódtak a viselkedésemen. Mivel ez csak érzelmi serdülés, ezért teljesen máshogy kell megemészteni, mint a testi serdülést. Nálam ez egy évig tartott, sőt még most kicsit van. Ilyenkor alakul ki a személyiséget, tehát klisé, de próbálj új barátokat találni. Osztálytársaid, iskolatársaid között biztos találsz valakit, hozzám hasonlóan, akivel egy hullámhosszon vagy. Nálad csak most kezdődik. És ettől rosszabb lesz, pl.: önmagad marcangolása, teljes begubózás, de az igaz barátok seíthetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!