Fiatal korban visszér?
21 éves vagyok, van rajtam súlyfelesleg.
Lassan 2 éve futok rendszeresen (lassan emeltem az adagokat, most képes vagyok akár 4 km-t is lefutni de átlagosan 2,5-3 km-t futok) Azért szoktam sokszor megállni mert fáj a térdem vagy a bokám.
3 hete dagadt ki először egy erem a bal vádlimon. Pihentettem. Ma mentem újra futni, nem akartam sokat 1 km-t. Azonban fél után "mintha nehéz lenne a lábam" érzés kapott el. Megnéztem a vádlim és kidagadt egy ér.
Ez visszér lenne vagy csak az, hogy nagy testsúllyal akarok sokat futni és túlságosan megerőltetem.
Liotonnal kentem be, mintha teljesen eltűnt volna, még azért érzem ha ránehézkedem.
Túlsúlyos vagy? Ha igen, akkor fogyj. Izom munkánál előfordulhat egy normális szintű érkidagadás egyébként, mert több vér pumpálódik az izmokba. Súlyzózásnál is kidagadhatnak például az erek.
Nem vagyok benne biztos, de szerintem a visszér az állandóan látható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!