Reggelente amikor felkelek iszonyúan fáj a hátam, de csak akkor ha az éjszaka folyamán ittam, és vizelnem kell. Amikor nem érzek vizelési ingert reggel és nem kell elmennem, akkor nem szokott fájni. Ez vajon mitől lehet?
Figyelt kérdés
Mostanában szoktam rá az éjszakai ivásra, mivel kiszárad a szám, de így meg reggel elég fájdalmas a kelés. Gerincferdülésem van és kemény matracon alszok. Máskor felkelésnél nem szokott fájni, csak ha ittam lefekvés előtt.2015. dec. 21. 14:42
11/11 A kérdező kommentje:
Napközben szoktam elég sokat inni, de még ha vissza is kellett tartanom a vizelést, akkor sem fájt tőle a hátam, ezért is volt furcsa az alvásnál.
2016. ápr. 4. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!