Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha kialvatlanságra sok kávét...

Ha kialvatlanságra sok kávét iszok lehet valami bajom?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Este nem nagyon tudtam aludni szóval aludtam vagy 2 órát és, hogy felkeltem gondoltan egy kis kávé jól jönne (semmi ilyet nem szoktam inni csak kávét, de azt is havi 1-2 alkalommal). Olyan 150 ml kávét ittam meg (főzöttet) és most elég rosszul vagy mert hányingerem van, szédülök, nagyon dobog a szivem. Valami nagyon komoly bajom lehet tőle? 16/f

2015. nov. 30. 07:10
 1/4 anonim válasza:
Nem vagy hozzászokva a kávéhoz, nekem is szokta ezt csinálni, amúgy vigyázz mert volt hogy én este nem tudtam tőle aludni, szintúgy hasonló okból ittam én is, de többet szerintem ma már ne igyál, amúgy én is baromi keveset aludtam.
2015. nov. 30. 07:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Amellett, hogy kimerült vagy, ennyi kávé csak a pulzusodat dobja fel, de ugyanúgy rongy maradasz meg ahogy az első írta, nem is vagy hozzászokva, havi 1-2 alkalom is fölösleges 16 évesen. Várd ki, míg elmúlik, mást nem tudsz tenni.
2015. nov. 30. 08:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Kóros értékre emelheti a vérnyomást. Ha mindenképpen kell élénkítés, akkor a tea sokkal jobb. Melegfrontnál gyakori a rossz alvás, csak ezt fel kell ismerni és elfogadni.
2015. nov. 30. 08:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy kis kialvatlanság nem a világ. A kávét hanyagold ilyen téren. Élvezeti cikknek jó (én is szeretem), de az álmosságon nem segít. Amellett megnyomja a pulzusodat, és dehidratáltságot okoz. Egyik sem a komfortérzet záloga.
2015. dec. 1. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!