Mit célszerű tenni egy otthoni "kezdő" gyógyszercsomagba?
Figyelt kérdés
- lázmérő
- lázcsillapító
- fájdalomcsillapító
Mire lehet még szükség egy új háztartásban, ahhoz, hogy kisebb gondnál ne kelljen a gyógyszertárba rohanni, hanem legyen egy kis biztonsági csomag?
2015. nov. 17. 19:56
1/4 anonim válasza:
Hasfogó, hashajtó. Ragtapasz, géz. Valami fertőtlenítőszer, pl. Betadine. Nekem jól szokott jönni valami megfázásra való meleg italpor is, pl. NeoCitran.
2/4 anonim válasza:
Görcsoldó, hasmenés elleni gyógyszer, hányásra gyógyszer. Valamint ragtapasz ( nekem ez a gyorstapasz van), fertőtlenítő.
Nekem ezek vannak az általad felsoroltakon kívül.
3/4 A kérdező kommentje:
Jujj tényleg a sebtapasz és a fertőtlenítő, ezeket el is felejtettem.
Gyógyszerek terén sajna mindig úgy járok, hogy amikor pont kellene, addigra jár le, azokat csak szükség esetén veszem meg.
2015. nov. 17. 20:08
4/4 anonim válasza:
Ezeken kívül nekem még van itthon Kalcium pezsgőtabletta, Fenistil gél, körömvirág krém, Phlogosol oldat, és sebhintőpor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!