Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagy szorulásom van!?

Nagy szorulásom van!?

Figyelt kérdés
Már agusztus óta állandóan nagy szorulásaim vannak, és normálisan étkezek mozgok. Ezzel még súlyos végbél repedés is járt. Mindig vérzik, fáj nagyon elképzelhetetlenül. Mára annyira súlyos, nem bírom kinyomni. Segítség :((((. Félek :cc.
2015. nov. 15. 16:39
 1/6 anonim válasza:
Nálam is hasonló a helyzet. Én használtam kenőcsöt, és gyógyszert is szedtem. Kicsit jobb, de néha majd meghalok.
2015. nov. 15. 16:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Én Hétfőn kéretek időpontot dokihoz, nagyon elvagyok keseredve ;(. Egycipőbenjárunk. Jobbulást!
2015. nov. 15. 16:58
 3/6 anonim válasza:
Köszönöm, neked is.:)
2015. nov. 15. 17:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Étkezés előtt nyeljél le egy kávéskanálnyi étolajat, v tökmagolajat. A lekvár evés is segít. Meg a sok folyadék is. Csak tudod ezt rendszeresen kell csinálni...
2015. nov. 15. 17:26
 5/6 szilvijoe ***** válasza:
Legtöbb esetben az emésztőenzimek hiánya, minősége okozza ezt, és a hormontermelődési gondok, amin a lekvár sem segít. A végbél repedés, pedig gyakorta kötőszöveti gyengeség. Ezen orvos valójában nem fog segíteni, max próbálkozik...
2015. nov. 16. 20:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Hátha ez is segítség.(idézet)Korunk egyik népbetegsége a székrekedés, melynek egyik nyilvánvaló oka a kevés növényi rostot tartalmazó étrend. A székrekedésen hashajtó rendszeres szedésével igyekeznek segíteni holott, csak növényi rostok bőségesebb fogyasztásával lehet megszüntetni. A több rostot fogyasztó népek körében ritkább a vastagbél rákos megbetegedése. Ugyanis a nagyobb rosttartalmú étel rövidebb idő alatt halad át a tápcsatornán és így csökken a rákképző vegyületeknek a bélre kifejtett hatása. A nagymértékû bélfal kiboltosulás (divertikulózis) kialakulása megelőzhető rostdús táplálkozással, ugyanis ez a betegség okozza leggyakrabban, főleg idősebb korban, az alsó bélszakasz vérzéseit.
2016. jan. 8. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!