Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a túlzott...

Mit gondoltok a túlzott izzadás (hyperhidrosis) műtéti kezeléséről?

Figyelt kérdés
Túlzott izzadásban szenvedek már évek óta (27 vagyok). Próbáltam kenőcsöt, tablettát, alternatív gyógymódot, homeopátia, vegetáriánus voltam nyolc hónapig hátha az segít, de semmi. Most a műtéten gondolkodom, erről kérnék információt. Hogy sikerült, hol csinálták, és mennyiért?
2010. márc. 18. 09:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia, én olvastam olyat, hogy botoxkezelés az izzadás ellen, nézz utána. :)
2010. márc. 18. 09:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Ismerem a botox kezelést, 140.000ft, és max 8-12 hónapig jó, de akkor is csak hónaljban. Ezért érdekelne a műtét...
2010. márc. 18. 14:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia - az izzadásod hol jelentkezik ??

ha otthon nyugalomban vagy egyedül akkor is izzadsz -vagy csak akkor ha tudod menned kell valahová

Jól gondold át mert a műtétnek vannak olyan mellékhatásai amit nem lehetséges már visszaforditani -

itt olvashatsz erről ETS

[link]

ha van kérdésed emilen megtalálsz

2010. márc. 19. 06:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi van veled azóta? 21 éves vagyok, már majd 10 éve szenvedek túlzott hónalj izzadásban. Elég sokat olvasgattam a műtétről, egyszer be is vállaltam, erre mikor elmentem befeküdni, közölték, hogy nincs rá támogatás és nem végzik el. Azóta még nem jött el az idő, hogy megint nekiinduljak, de ahogy közeledik nyár, már előre rettegek.

2011. febr. 20. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!