Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Gyomorfekélyről és a kezelésér...

Gyomorfekélyről és a kezeléséről tapasztalatokat írnátok?

Figyelt kérdés
Egy jó kis gyomortükrözésnek nézek elébe, és arra vagyok kiváncsi, mi lesz, ha kiderül, hogy fekélyem van. Hogyan fogják kezelni, és mennyire várható javulás? Jelenleg iszonyúan fáj a gyomrom, és nagyon remélem, hogy elmúlik...
2009. jún. 15. 21:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem 24 évesen lett, szorongástól, stressztől. Gyógyszert kaptam rá és kitaláltam a saját kis gyógymódjaimat mellé, hogy mi segít, amikor nagyon fáj. Nekem a tejeskávé és a kóla (jéghideg és nem nagy mennyiségben), de a doki mindkettőtől frászt kapott, mégis azt mondta, hogyha az segít akkor óvatosan bármit lehet.
2009. jún. 15. 22:16
 2/2 A kérdező kommentje:

Én 25 éves vagyok, nekem is a szorongástól és az érzelmek elfojtásától lett szerintem...

Köszi, hogy írtál!

Várom a többiek tapasztalatait is!

2009. jún. 15. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!