Valakinek mellnövelési tapasztalat? Többi minden lent
Láttam a youtubeon egy videót, ahol mondta valaki hogy:
1 teáskanál só
1 teáskanál oliva olaj
0,5 teáskanál cukor
1 pohár víz
Ezeket összekeverjük, isszuk hetente 4-szer 1 hónapig kb és nagy hatású eredményeket láthatunk. Van aki hallott már erről, vagy bevállt neki? Én már ittam 2 hétig (fájt is a mellem) de abbahagytam. Valaki?
Ez a tuti:
Egy deci ecet
fél fej káposzta
két deci tej
fél deci sör
egy kefír
egy citrom leve
2két deci víz
10 szem mazsola
10 szem sósmogyoró
ezt kell összekeverni turmixolni és meginni minden nap, az eredmény garantált.
Tudok még egyet, férfi látogatóknak, ha idetévednek, pénisz növelése:
10 dkg hal
két deci tej
egy kelbimbó
csipet vaníliás cukor
5 dkg sajt reszelve
3 deci víz
ezt kell összeturmixolni és meginni minden nap, de fontos, hogy egyszerre kell lehúzni! Miután megittad, meg kell fogni azt ott és finoman nyújtani kifelé 2 teljes percig. Napi minimum 3 mm növekedés várható. Ha elérted a kívánt méretet, a kúrát abba kell hagyni! A kúra megkezdése előtt konzultáljon háziorvosával!
Hülyeség.
De ha az olivaolajat és a sót összekevered jó kis bőrradír lesz belőle amivel szép selymes dekoltázst érhetsz el.
A víz hidratáltá tesz.
A cukor (szájon át fogyasztva) pedig növeli a szerotonin szintet amitől jobb kedved lesz és máris szebbnek látod a meglévő melleidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!