Magánorvosnak szoktak a vizsgálati díj mellé hálapénzt adni?
Bőrgyógyászhoz készülök, 17 éves vagyok, nem tudom, hogyan zajlik ez. Megkérdezem, mivel tartozom pl azt mondja 5 ezer ft, kifizetem és kész? Vagy adni illik egy 1000-rest legalább?
Ne nevessetek ki, segítséget kérek,köszi.
magánorvosnak konkrét tarifája van, és annyit adsz neki (se többet se kevesebbet) mint az ár.
általában ki van függesztve az árlista valahova jól látható helyre, vagy ha nem megkérdezed.
Annyit még kérdezhetnék, látom ti jártasak vagytok ebben, hogy ha már csak gyógyszert íratok, olyankor szoktak valamennyit kérni, hogy megy ez?
Én egy magánorvosnál jártam még régebben, de ő csak az egyszeri vizsgálatért kért pénzt, a gyógyszert később ingyen írta ki, mert már a gépbe voltam.
Fog.gátlót biztos, hogy kiírhat. És szerintem bőrgyógyászati gyógyszert is, ha magától nem is, akkor úgy biztosan, ha a szakorvos ír róla papírt.
Nekem az allergia gyógyszert így írhatta ki, hogy az allergológus írt egy papírt, és mondta is, hogy ezzel a papírral menjek a körzetihez, és felírhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!