Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magánorvosnak hogyan adjam a...

Magánorvosnak hogyan adjam a pénzt ha már hetente hív?

Figyelt kérdés
Magánorvoshoz járok. Eddig csak havonta kellett, de most már hetente kell mennem, mert érik a lepényem és ellenőrizni kell. Most akkor hogyan adjam a pénzt? Mert eddig csak havonta adtam, de most minden héten az egy kicsit sok lenne, arról nem beszélve, hogy még két hónapom van a szülésig.
2009. dec. 2. 13:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a végén 2-3 vizsgálat után adtam csak pénzt mert a végén már hetente 2-szer kellett mennem.

2009. dec. 2. 13:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, hogy ilyen gyorsan válaszoltál!
2009. dec. 2. 13:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Én havomta egyszer mentem magánrendelésre akkor adtam a pézt a UH meg CTG a kórházba volt nála. Szerintem ugyanúgy havonta adjad neki attól függetlenül hogy magánrendelő. Nem tudom milyen a doki lehet-e mered-e megkérdezni tőle.
2009. dec. 2. 13:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Az UH meg a CTG nekem is a kórházban van, úgyhogy azért gondoltam, hogy elég ha 3-4 alkalom után adok csak.
2009. dec. 2. 13:16
 5/6 anonim ***** válasza:

nem az orvos mondja meg mikor kéri a pénzt? nekem minden vizsgálat után mondja, hogy ez most mennyi lesz... :)

egyébként én is havonta mentrem, fizettem, a 36. héten azt mondta, hetente akar látni most már, viszont fizetni csak a szülés után kell.

azt hiszem így korrekt :)

T:)

2009. dec. 2. 13:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszolónak: így én is kiegyeznék!

Kérdezőnek: nekünk is mondja a tarifát. Ha sűrűbben kell majd mennem, akkor meg előre meg fogom vele beszélni, hogyan is legyen majd!

2009. dec. 2. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!