Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan betegedhetnék le?

Hogyan betegedhetnék le?

Figyelt kérdés

Tudom az a jó ha egészséges az ember. Én is azt szeretem és örülök annak, hogy nincs evvel problémám. :D Nem a suli miatt akarok beteg lenni, szeretek suliba járni, jól tanulok csak lesz egy kirándulás és fürdeni fogunk (medencében) NEM AKAROK MENNI. Mondtam a szüleimnek de szerintük nem vagyok normális. Ti is igy fogjátok gondolni, de én tényleg nem akarom.

Úgy szeretném, hogy már csütörtökön ne tudjak menni, mert akkor nem lesz feltűnő, hogy pénteken nem megyek kirándulni. Már egy kicsit meg vagyok hülve, de ez nem elég. Eszek krétát (olvastam milyen jó :D) és ma már kint kabát nélkül járkálok és éjjel kimegyek kicsit "levegőzni"

Még ötletek? 18.L

2015. okt. 25. 11:53
1 2
 11/12 anonim válasza:
Végül fürödtél? De miért nem akartál? Utálod a vizet vagy dagadt vagy?
2016. jan. 30. 13:02
 12/12 A kérdező kommentje:
Igen végül fürödtem.Nem volt vészes és mindeki úgyan-úgy néz rám mint eddig :D Nagyon szépen feltettd a kérdést: "Dagadt vagy?" Nem vagyok. De nem szeretem az alakom. Nem vagyok tökéletesen karcsú, mert van rajtam felesleg és zavar. Ennek elennére voltak olyan osztálytársaim akik sokkal-sokkal jobban lázadhattak a fürdés miatt, de nem tették.
2016. febr. 23. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!