Tudom az a jó ha egészséges az ember. Én is azt szeretem és örülök annak, hogy nincs evvel problémám. :D Nem a suli miatt akarok beteg lenni, szeretek suliba járni, jól tanulok csak lesz egy kirándulás és fürdeni fogunk (medencében) NEM AKAROK MENNI. Mondtam a szüleimnek de szerintük nem vagyok normális. Ti is igy fogjátok gondolni, de én tényleg nem akarom.
Úgy szeretném, hogy már csütörtökön ne tudjak menni, mert akkor nem lesz feltűnő, hogy pénteken nem megyek kirándulni. Már egy kicsit meg vagyok hülve, de ez nem elég. Eszek krétát (olvastam milyen jó :D) és ma már kint kabát nélkül járkálok és éjjel kimegyek kicsit "levegőzni"
elmész a háziorvosodhoz péntek délután -vagy hétfőn ha úgy van- hogy gyomorontásod volt vagy kitalálsz vmit. úgyis muszály megadnia az igazolást.
2015. okt. 25. 11:58
2/12 anonim válasza:
És mi van, ha elmész de nem fürdesz? Ez a kabát nélküli járkálás nem szokott beválni.
2015. okt. 25. 12:07
3/12 anonim válasza:
Menj el csak kirándulni.De mond azt, hogy erősen menstruálsz és fáj a hasad ezért nem is hoztál fürdőruhát.Esetleg igazolja az anyukád az ellenőrző könyvben.
2015. okt. 25. 12:26
4/12 anonim válasza:
Miért kellene arról igazolás? Ha nem akar akkor nem fürdik.
2015. okt. 25. 12:44
5/12 A kérdező kommentje:
Jó de ha nem fürdök mit mondanak a többiek?
Bakker. Lesz egy előadás is és biztos nagyon jó lesz. Nem tudom mindek kellett ez a fürdés...
2015. okt. 25. 13:09
6/12 anonim válasza:
Kit érdekel mit szólnak a többiek? Megmondod, hogy te nem akarsz, mert nincs kedved.
2015. okt. 25. 13:44
7/12 anonim válasza:
Megmondod h felfáztál és azért nem fürdesz. Az nem látható dolog, senki se fogja ellenőrizni:)
2015. okt. 25. 14:42
8/12 anonim válasza:
Szimplán meg lehet mondani azt is, hogy nem vagy kíváncsi más tespedt seggére!
2015. okt. 25. 14:49
9/12 anonim válasza:
Menj csak el nyugodtan és ha nem akarsz, akkor ne fürödj, ennyi. Nincs kedved és kész.
2015. okt. 25. 15:05
10/12 A kérdező kommentje:
Rendben :) Remélem minden oké lesz. Úúúgy görcsölök ezen
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!