Hogy betegedhetnék meg?
Te hülye vagy!
Most még iskolába jársz,már nem akarsz dolgozatot írni és ráfogod a szülinapodra...
Mi lesz ha már dolgozol? Majd a szülinapjaidon nem mész be dolgozni?
Szerintem meg túl gyerekes a kérdésed.
(első voltam)
Mondd azt, hogy megy a hasad, akár még dokihoz is elmehetsz, úgysem fog tudni utána járni. vannak egy napos hasmenések.
Ha biztosra akarsz menni egyél olyan dolgokat, amikről tudod, hogy nálad szaporát okoznak. (pl. sok sült hagyma jó olajosan kenyér nélkül sok sok kávéval, vagy savanyú uborka tejjel, vagy mittomén, amire a te pocid érzékenyebb).
Állítólag a krétapor elfogyasztása tuti rosszullétet okoz, és a sós kávétól is garantáltan kapsz egy kis lázas-hányós nyavalyát, de én még nem próbáltam, én nem sunyin lógtam anno, hanem pofátlanul.
Jah, és így utólag visszagondolva valóban gyerekes dolog, a dolgozattal előbb utóbb mindenképpen szembe kell nézni, a szülinap pedig akkor is szülinap, ha nem az osztályban ünnepled meg....
A munkahelyen pedig majd nem tehetsz meg ilyeneket, szóval jobb ha hozzászoksz: a "nemszeretem" dolgok elől úgysem tudsz elbújni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!