Mi lehet ez a pattogás?
Figyelt kérdés
Tehát! Már 2-3 napja fájt a fülem, de csak akkor ha erősen összeszorítottam az állkapcsomat. Az előbb összeszorítottam, és pattant benne valami.Nagyon megijedtem. Most is ha összeszorítom fáj egy kicsit, és pattog benne valami. Segítsetek!2010. márc. 14. 12:49
1/10 anonim válasza:
Lehet ki kéne mosatni, most ez komoly lehet felgyült benne a váladék
2/10 A kérdező kommentje:
és egy kimosatás hogyan zajlik?
2010. márc. 14. 12:55
3/10 anonim válasza:
Szia igen vagy ki kéne mosatni , az úgy zajlik hogy elmész fül-orr-gégészetre leültetnek és egy kis csővel kiszívatják a füledet vagyis kitisztítják(nem fáj) viszont ha begyullad nagyon tud fájni. Viszont én arra gyanakszom hogy középfül gyulladásod van mert akkor szokott pattogni és fájni:8 minél előbb menj el és nézessed meg hozzáértő orvossal! 15/L
4/10 A kérdező kommentje:
Ha jól tom akkor nem szabad fület mosatni ha van szakadva a dobkihártya...(mert nekem jön valami trutyi belőle )
2010. márc. 14. 13:48
5/10 anonim válasza:
Figyusz elsö vagyok gyerekemnek mosták már a fülét pár perc, de kellemetlen ! de utána minden jo lesz, ezt csak fül orr gégén ajánlatos, otthon nem ! ott tudják hogy kell hogy ne sérüljön a dobhártya, menj minál hamarabb mert pár perc rosszért megoldodik, nem kinlodzs több napot.
6/10 anonim válasza:
ilyen barnás sárgás valami jön belőle ugye? az a fülzsír! folyékony?-> irány az orvos!!!!
7/10 anonim válasza:
A fülmosás nekem nem volt kellemetlen egyáltalán. Nagy fecskendővel nyomták bele a langyos vizet, és kiöblítették a benne lévő dolgokat. Nem is gondoltam volna, hogy ennyi gyűlt össze bent, mivel 2 naponta tisztítani szoktam.
8/10 A kérdező kommentje:
jajj ne is mondjátok..nem akarom, hogy valami szövödménye legyen..mondjuk most jobb mert kövirózsát csöpögtettem bele..még irjatok sokan mert kiváncsi vagyok a tapasztalatokra
2010. márc. 14. 18:50
9/10 anonim válasza:
Igen a kövirozsa az nagyon jó , meg ha van akkor fülgyertyázad... sózsákot melegíts fel és azt tedd rá , ez kiszárítja és gyulladás csökkentő...:( nekem 2 éves korom óta vannak bajok a fülcimmel:( megint én voltam az 15/L
10/10 anonim válasza:
Meleget semmilyen gyulladásra nem szabad tenni, mivel csak rásegít arra! Szóval felejtsd el a meleg sót.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!