Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet ez a pattogás?

Mi lehet ez a pattogás?

Figyelt kérdés
Tehát! Már 2-3 napja fájt a fülem, de csak akkor ha erősen összeszorítottam az állkapcsomat. Az előbb összeszorítottam, és pattant benne valami.Nagyon megijedtem. Most is ha összeszorítom fáj egy kicsit, és pattog benne valami. Segítsetek!
2010. márc. 14. 12:49
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehet ki kéne mosatni, most ez komoly lehet felgyült benne a váladék
2010. márc. 14. 12:53
 2/10 A kérdező kommentje:
és egy kimosatás hogyan zajlik?
2010. márc. 14. 12:55
 3/10 anonim ***** válasza:
Szia igen vagy ki kéne mosatni , az úgy zajlik hogy elmész fül-orr-gégészetre leültetnek és egy kis csővel kiszívatják a füledet vagyis kitisztítják(nem fáj) viszont ha begyullad nagyon tud fájni. Viszont én arra gyanakszom hogy középfül gyulladásod van mert akkor szokott pattogni és fájni:8 minél előbb menj el és nézessed meg hozzáértő orvossal! 15/L
2010. márc. 14. 13:07
 4/10 A kérdező kommentje:
Ha jól tom akkor nem szabad fület mosatni ha van szakadva a dobkihártya...(mert nekem jön valami trutyi belőle )
2010. márc. 14. 13:48
 5/10 anonim ***** válasza:
Figyusz elsö vagyok gyerekemnek mosták már a fülét pár perc, de kellemetlen ! de utána minden jo lesz, ezt csak fül orr gégén ajánlatos, otthon nem ! ott tudják hogy kell hogy ne sérüljön a dobhártya, menj minál hamarabb mert pár perc rosszért megoldodik, nem kinlodzs több napot.
2010. márc. 14. 14:22
 6/10 anonim ***** válasza:
ilyen barnás sárgás valami jön belőle ugye? az a fülzsír! folyékony?-> irány az orvos!!!!
2010. márc. 14. 17:04
 7/10 anonim ***** válasza:
A fülmosás nekem nem volt kellemetlen egyáltalán. Nagy fecskendővel nyomták bele a langyos vizet, és kiöblítették a benne lévő dolgokat. Nem is gondoltam volna, hogy ennyi gyűlt össze bent, mivel 2 naponta tisztítani szoktam.
2010. márc. 14. 17:26
 8/10 A kérdező kommentje:
jajj ne is mondjátok..nem akarom, hogy valami szövödménye legyen..mondjuk most jobb mert kövirózsát csöpögtettem bele..még irjatok sokan mert kiváncsi vagyok a tapasztalatokra
2010. márc. 14. 18:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen a kövirozsa az nagyon jó , meg ha van akkor fülgyertyázad... sózsákot melegíts fel és azt tedd rá , ez kiszárítja és gyulladás csökkentő...:( nekem 2 éves korom óta vannak bajok a fülcimmel:( megint én voltam az 15/L
2010. márc. 14. 19:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Meleget semmilyen gyulladásra nem szabad tenni, mivel csak rásegít arra! Szóval felejtsd el a meleg sót.
2010. ápr. 1. 22:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!