Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 14 évesen elkezdhetek fogyózni?

14 évesen elkezdhetek fogyózni?

Figyelt kérdés
171 cm vagyok és 73 kg. Szeretnék lefogyni mert engem nagyon zavar a hasam. Suliban heti öt tesim vám ahol a tanár elég jól kifáraszt minket mert régen olimpikon volt. Gondolkodtam rajta hogy elkezdek futni mert azt szeretek is és mivel a faluban lakok lenne hozzá hely is. De nem tudom hogy elkezdjek e vagy majd úgyis változni fogok.

2015. aug. 23. 12:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Nincs olyan sport amit szívesen csinálnál, és van is lehetőség rá a közeledben? :)

Nem tudom mit értesz a fogyózás alatt, de nem kell kevesebbet enned, csak válogasd meg mikor mit eszel. Ha többet mozogsz, kitartással nagyon szépen alakulni fog a tested. Ráadásul ha olyan sportot választasz amit szeretsz is, akkor kb észre sem veszed, mert szórakozás az egész, sőt még új barátokat is szerzel :)

2015. aug. 23. 13:07
 2/2 anonim válasza:
Fogyózni semmiképp nem szabad. Ilyenkor a szervezeted és a tested még fejlodik, nem szabad belepiszkálni. Inkább sportolj. Azt írtad, hogy szeretsz futni és van helyed is hozzá, hát akkor rajta. De eroltetni nem szabad. És sose koplalj! Tapasztalatból mondom, hogy az sehova se vezet.
2015. aug. 23. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!