Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek nőhetek még?

Szerintetek nőhetek még?

Figyelt kérdés
152 cm magas srác vagyok, 16,5 évesen.. későn érő típus vagyok, szőrösödni kezdtem, hangom herélt mókus még mindig:D Ez nem baj, kíváncsi vagyok, nőhetek még, mert engem hidegen hagy mekkora vagyok.:) Egyébként apu-anyu 165 körüliek.

2015. aug. 21. 22:33
 1/3 Vacuolum ***** válasza:
24 éves korodig fejlődésben van még a szervezeted, de nagy csodára ne várj.
2015. aug. 21. 22:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom hogy ha pl az apukád és a nagypapáid magassága is 160 cm feletti akkor szinte biztos hogy te is eléred azt a magasságot. De kérdezz rá hogy ők kb hány évesen nőttek meg akkorára mert kb te is akkor fogsz :)
2015. aug. 21. 23:09
 3/3 A kérdező kommentje:

1. válaszoló: Nem várok nagy csodát, ahogy mondtam, csak kíváncsi vagyok. :)

2. válaszoló: Anya ágról: 170-180 közötti tatám.

Apairól nem tudok semmit sem, mert az apukám 5 éves korom óta nincs velem, és onnan megszakadt a velük való kapcsolatom. De rákérdezek, köszönöm a kommenteket:)

2015. aug. 21. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!