Simon Koni kérdése:
13 éves vagyok és 180 cm vagy 183 kb, és kosarazni szeretnék, szerintetek mennyit nőhetek?
Figyelt kérdés
Lehetek 2m magas szerintetek vagy 190 valamennyi szerintetek?2015. júl. 20. 18:24
1/2 anonim válasza:
kosarazni akármilyen magasan jól lehet, a 180 centi is elég magas már hova akarsz még nőni?:D Amúgy valószínűleg fogsz még, de a 2m-t nem tartom valószínűnek.
2/2 anonim válasza:
Ha megfelelően táplálkozol és rendesen alszol, akkor kihozhatod magadból a genetikailag beléd programozott maximum magasságot, ami nagy valószínúséggel 190 feletti magasság lesz.
Én 14 évesen 177 voltam, 24 éves koromig 202 lettem. Voltak olyan osztálytársaim, akik 13 évesen kb 185 centisek voltak és 16 éves korukra elérték a 200 centit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!