Edzés.13/ () tobiilent?
Figyelt kérdés
150Cm magas vagyok kb 40kb... és szeretnék edzeni valaki valamilyen edzés tervet mondana? Nemvagyok valami sovány azért akarok edzeni.Ja és a sok futás,biciklizés,mozgással lehhetne fogyni kicsit??2015. aug. 14. 21:36
1/2 anonim válasza:
Szia.edzestervet nem tudok mondani de azt igen hogy hogyan tudsz fogyni ha tenyleg szeretnel.en ugy adtam le 18 kg-t hogy nem fogyoztam es nem dietaztam.azt ette ami jol esik.es este 6 utan nem volt mar kajalas.nem ettem salatakat.ha kivansz valamit azt kell enned mert a szervezetednek ara van szuksege.csak ne este allj neki zabalni.es inkabb vizet igyal mert pl ha egesz nap teat iszol az megfelel egy regelinek.ami pedig plusz ledolgozni valo.es probalj tobb zoldseget enni. Ami pedig a mozgast illeti mindegy hogy mit mozogsz.futas biciklizes ez mind jo.vagy ha port torolsz porszivozol esetleg elmosogatsz ezek mind hasznosak sok mozgas es meg el is megy az ido.vagy tancolj vagy ha rad jon az ot perc ugraj mindegy.a lenyeg hogy mozogj.ez a legfontosabb.es ha igazan leszeretnel fogyni ajanlom figyelmedbe a futast.persze nem ugy mint az orult hogy elsore lefutsz 10km-t hanem pl 1km aztan 2 es ne mindenap hanem pl heti 3-szor..fokozatosan.remelem sikerul.ha ezt mind betartod akkor jo leszel :) de egy dologgal ne probalkozz.azzal hogy nem eszel.en jartam igy es napokon keresztul nem ettem mert csufoltak h kover vagyok.es par nap alat visszaszedtem a leadott kg ketszereset.a mozgasra torekedj leginkabb.meg egy egyszeru kint let a melegben is segithet.mert a szervezeted hasznalja az enegiat a tested hutesere. Remelem segitettem 😀
2/2 A kérdező kommentje:
Koszi
2015. aug. 15. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!