Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 3 féle pezsgőtabletta egy nap...

3 féle pezsgőtabletta egy nap mehet fél órás / órás szünetekkel?

Figyelt kérdés

Magnézium, Multivitamin, és L-karnitin pezsgőtabletta.

Ha fél órás szünetekkel beveszem őket, utána meg egy BrazBurn cuccot akkor lehet valami bajom ? Anyám meg van róla győződve hogy naponta csak egy félét lehet inni, egyszer, amikor én már 2 hónapja úgy tolom hogy naponta ez a három és az a kapszula. Nem értem.

2015. júl. 24. 15:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A vitamintúladagolás is lehet káros, és szerintem ezek a pezsgőtabletták elég savasak, nem készíti ki a gyomrod?
2015. júl. 24. 15:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálad ez valami pszichés betegség?
2015. júl. 24. 16:04
 3/5 A kérdező kommentje:

Nincs pszichés betegségem :'D

Savasnak eléggé savas ez igaz, de napi 3,5 liter vizet iszok meg, meg eszek rendesen, szóval nem érzek sok mindent, csak utána fél órán át kicsit szarakszik a gyomrom.

2015. júl. 24. 16:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor inkább tablettában szedj egyféle multivitamint, de ha eszel elég zöldséget, gyümölcsöt, akkor nyáron felesleges a tabletta, néha szünetet is kell tartani.
2015. júl. 25. 07:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Én régebben éveken keresztül ittam pezsgőtablettákat. Ennél többet is és nem tartottam ilyen szüneteket. Én akkor allgergiás időszakok után elkezdtem sokkal jobban érezni magamat, illetve azóta a hosszú évek alatt még influenzás sem voltam. Viszont azt mondják, hogy ezek hosszútávon nagyon lerakódnak a belekben és így mégis károsak lehetnek. Ettől megijedtem és ezért tavaly nyáron leszoktam a ezekről. Helyette már csak teáztam. Ebben a hónapban csak magnéziumot és kálciumot kezdtem újra szedni, mert a lábaim hajlamosak a begörcsölésre. Én most úgy gondoltam, hogy a 20 napi adag után a következő hónapig 10-11 napot kihagyok vagy esetleg majd hosszabb időre újra abbahagyom. (Régen ilyen kihagyás nélkül zabáltam az összeset.)
2015. aug. 15. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!