Miért fáj enyire a nyakam hogy bal oldalra egyáltalán nem tudok fordulni mert fáj?
Figyelt kérdés
néztem a tv-ét és egy rossz mozdulatban a nyakam roppant egyett és utána akartam balra fordulni de nem tudok mert iszonyuan fáj és ez már egésznap igy van nem akar elmullani,de már bekentem iylen izmlazitóval is de semmi....
ez mitöl lehet? és veletek volt már igy?
2010. márc. 7. 17:12
1/5 anonim válasza:
Na akkor összeköthetjük a bajszot. Csak én fél órája jártam így és még szédülök is tőle. Mehetünk együtt a masszőrhöz!::))
2/5 A kérdező kommentje:
Mondjuk szerintem is vkinek megkéne nyomogatni a nyakunkat!!:D
egésznap görbe nyakkal vagyok.....remélem holnapra már elmullik
2010. márc. 7. 17:20
3/5 anonim válasza:
idegbecsípődés lehet:S kellemetlen :D
4/5 anonim válasza:
Hahó! Tényleg jöhettek, én vagyok a masszőr! írjatok privátot, ha tudok, segítek.
5/5 A kérdező kommentje:
Hálisten mára már jobb a nyakam tudom jobbra balra mozgatni már csak enyhén fáj...este megmasszirozták a nyakamm és jobb is lett!!!
2010. márc. 8. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!