Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Túl savas a szervezetem, hogy...

Túl savas a szervezetem, hogy tudnám lúgosítani?

Figyelt kérdés

Milyen módszerek vannak erre? A savas szervezet velejárója a folytonos fáradság? (4 óra van, de délelőtt 10 óta már megittam 2 energia italt (összesen 500ml) meg egy középerősségű kávét, de még mindig ásítok összevissza, 8 óra alvás után..)

Előre is köszi!

18/f

2015. júl. 28. 15:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Mindkettő savasít, amit ittál, ezeket pont nem szabad, ha sok a savad, de nem biztos, mert fáradtság sok minden mástól lehet.
2015. júl. 28. 16:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Mentes víz?
2015. júl. 28. 16:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Olvasd el ezt:

[link]

2015. júl. 28. 16:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Repceméz nagyon jó a savasságra!!
2015. júl. 28. 16:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Az ásítás az oxigénhiánytól is lehet , az energia ital egy lötty . Nyers növények , gyümölcsök sok víz frissít . Szénsav , ecet, állati fehérjék , túlzott főtt dolgok ,fehér liszt cukor ártalmas .
2015. júl. 28. 16:13
 6/7 anonim ***** válasza:
53%

Honnan veszed, hogy savas a szervezeted? Es ha mar ezt ilyen jol megallapitottad, arra nem terjed ki a tudomanyod, hogyan lugositsd magad? De energia italt iszol es kavet?

Folyamatos ongolokat rugsz magadnak!

2015. júl. 28. 16:15
 7/7 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Ez szerinted építő jellegű hozzászólás volt? Jobb lett a lelkivilágod? Menőbb lettél? Gratulálok, megmutattad, mennyire vagy képes. Most sicc.

Egyébként a többieknek nagyon szépen köszönöm az értelmes válaszokat!

2015. júl. 29. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!