Megittam 125ml oliva olajat, mit fog csinálni vele a szervezetem?
Figyelt kérdés
Keserűsó kúrát csináltam, de nem hatott semmit..pedig megittam mindent,betartottam mindent...már csak ez zavar hogy ez a rengeteg olaj bennem van2015. jún. 23. 07:21
1/3 anonim válasza:
Nem sokáig lesz benned, ne félj. Mára ne nagyon csinálj programot, vagy legalábbis maradj a mosdó mellett. :D
2/3 A kérdező kommentje:
bár így lenne..de hiába, nem történik semmi,pedig az olajat tegnap este 10kor ittam meg grapefruittal...azóta két adag keserűsó de semmi sem törtent..aggódom
2015. jún. 23. 08:45
3/3 anonim válasza:
mit akarsz tőle? fosni? az olaj nem fog benned állni, szépen felhasználod. jó kis energia forrás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!