Ma voltam terheléses vércukorszint vizsgálaton de miután vettek vért és megittam a cukros vizet, fél órára rá kihánytam igy nem tudtak rá 2 órára vért venni! Rosszat jelent hogy ennyire nem birta a szervezetem? Mi lesz most?
Szia!
Nem mindenki bírja, én is voltam, nem a legjobb tudom. De nem tudom, hogy elmondták-e, hogy szabad citromlevet önteni bele, úgy egy kicsit limonádésabb lesz, talán neked is jobban bírja majd a gyomrod.
Szia!
Én még csak ezután megyek, de én is ettől félek,mert nagyon finnyás vagyok,sajnos.Nem jelent rosszat,csak azt hogy érzékenyebb vagy az ilyesmikre, a cukrodat nem jelzi semmilyen irányban.Gondolom megismétlik, nem mondtak semmit?És tényleg kérdezd meg mit lehet, mert ha utána is esetleg be lehet venni egy rágót, vagy bármi,lehet segít,remélem sikerül.
Szia!
Nekem 2 dl tejet kellett innom, és megenem egy zsemlét. Rá 1 órára levették a vért. Azt mondta a dokim, hogy ha ezzel minden oké lesz, akkor nem kell cukros löttyöt innom. Remélem! Holnap telefonálok az eredményemért!
Üdv! 27 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!