Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam terheléses vércukors...

Ma voltam terheléses vércukorszint vizsgálaton de miután vettek vért és megittam a cukros vizet, fél órára rá kihánytam igy nem tudtak rá 2 órára vért venni! Rosszat jelent hogy ennyire nem birta a szervezetem? Mi lesz most?

Figyelt kérdés
2008. febr. 6. 15:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem mindenki bírja, én is voltam, nem a legjobb tudom. De nem tudom, hogy elmondták-e, hogy szabad citromlevet önteni bele, úgy egy kicsit limonádésabb lesz, talán neked is jobban bírja majd a gyomrod.

2008. febr. 6. 16:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én még csak ezután megyek, de én is ettől félek,mert nagyon finnyás vagyok,sajnos.Nem jelent rosszat,csak azt hogy érzékenyebb vagy az ilyesmikre, a cukrodat nem jelzi semmilyen irányban.Gondolom megismétlik, nem mondtak semmit?És tényleg kérdezd meg mit lehet, mert ha utána is esetleg be lehet venni egy rágót, vagy bármi,lehet segít,remélem sikerül.

2008. febr. 6. 18:52
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Ma beszéltem a dokimmal és azt monta hogy van egy pótcselekmény vagyis a cukros lötty helyett vigyek magammal 2dl tejet vagy egy pohár kefirt és egy zsemlét!Ugy mar csak sikerül:)!Sok sikert neked is!
2008. febr. 7. 10:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem 2 dl tejet kellett innom, és megenem egy zsemlét. Rá 1 órára levették a vért. Azt mondta a dokim, hogy ha ezzel minden oké lesz, akkor nem kell cukros löttyöt innom. Remélem! Holnap telefonálok az eredményemért!

Üdv! 27 hetes kismama

2008. febr. 7. 17:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Szia!Köszi az üzidet!Ma voltam én is megint!Remélem minden oké lesz!Akkor jo lenne ha nem kéne megint visszamenni!Csak azt hallottam hogy ennek a zsemlés tejes dolognak az a baja hogy nem ad olyan pontos eredményt mint a cukros vizé!Bár állitolag azt is befolyásolhatja hogy elözö nap vagy este mit ettél!Sok sikert neked!Reméljük a legjobbakat!Üdv
2008. febr. 8. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!