SOS! Feljebb ment agyulladás? Most mi lesz velem?
jaj-jaaaj,, kérdező ide tök felesleges belekeverni ilyen "hüü ti könnyen beszéltek, az én helyzetem olyan amilyen senkimásnak soha nem volt és nem is lesz,,, hurr-durr"
Nekünk volt olyan hogy anyukámmal ránk "maradt" 5 millió adóság,, nem számít miért szívás volt, nem önhibánkból. Addig se éltünk jól na de ez,,, ÉÉÉS ennyi mert ennek az egésznek semmi köze ehhez
tudod mit kell csinálni, elmenni orvoshoz, ha szarabbul leszel akkor csak mégrosszabb lesz. És valszeg mégdrágább is. És amúgy utólag postázzák igen, de nem egy összegben kell kifizetni, hanem havonta x összeget.
Na most persze lehet ti valami szuper szegény család vagytok, de biztos megoldjátok majd valahogy. De végül is hátha igazad van, utolsó erőfeszítésként kitartaszt amíg birsz azt ennyi... utána meg?? háá majd elboldogulnak nélküled.
Itt nincs mit könnyen beszélni, szóval visszatérve amikor mi szarban voltunk, akkor is volt pénz gyógyszerre az 5 millás adóság mellet..
Nem ítélkezni akartunk, csak segíteni. Senki nem jött itt neked haszontalan tanáccsal, csak próbált téged meggyőzni, hogy jobban jársz te és a családod is, ha még most az elején kezelteted a betegséget.
Másnak sincs egyszerű dolga, elhiheted, nekem se mindig van pénzem, kölcsönöm is van. Téged sajnos nem lehet meggyőzni, úgy látszik. Mi csak jót akartunk, gondoltunk rád és a gyerekeidre. Csak ez vezérelt bennünket.
Testvéremnek is volt vesemedence gyulladása, elhiheted, tudom mi az. Remélem, neked nem ez a problémád, és túl jutsz ezen minél előbb. Sajnos házi praktikát még mindig nem tudok erre, mert ezt nem így kell gyógyítani. De tényleg remélem, nincs ilyen baj. De ha gondolod, google-ben üsd fel és nézd meg mit írnak róla, és hogy kell gyógyítani, amennyiben még tart ez a probléma.
Köszönöm. Most úgy néz ki rendben vagyok :) Ma fájt és görcsölt, délbe bevettem egy nospár és egy fájd.csillapitót, azóta kutya bajom. Remélem így is marad. Ha lesz pénzem akkor venni fogok tőzegáfonya kapszulát és legközelebb hamar elcsipem a bajt.
Persze, tudom hogy senki nem akart rosszat. De azért néhány válaszoló megválogathatta volna a szavait. Egyenlőre nem vagyok még kutya, akivel így lehessen beszélni. Higyjétek el, engem is a jószándék vezérel, hiszen 3 éhes kölköt kell etetnem itatnom kevéske pénzből, ami a mai világban nagyon nehéz. És ha elmentem volna orvoshoz plusz kiváltom a gyógyszereket, akkor valszeg nem ettünk volna pár napig, ezt pedig nem szeretném hisz nekem ők a legfontosabbak. Köszönöm a válaszokat és mégegyszer bocsi de tényleg elég kemény fájdalmaim volnak. Kb mint a szülési fájások eleje. Egy szó mint száz, Szép estét kívánok Nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!