Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » SOS! Feljebb ment agyulladás?...

SOS! Feljebb ment agyulladás? Most mi lesz velem?

Figyelt kérdés
kb már 1 hete fel vagyok fázva elég durván. Ma meg már a vesém is nagyon görcsöl- Vettem be nospát meg algopirint de 1 óráig kb jó volt most megint fáj. Orvoshoz nemtudok eljutni. Mit csináljak magammalÍ? Nem rokkanhatok le mert 3 gyereket kell ellátnom egyedül napi 24 órába
2015. júl. 16. 22:38
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

A vesemdencegyulladás nem vicc. Nem kellett volna eddig várnod, még akkor el kellett volna menni dokihoz antibiotikumért, míg csak hólyaggyulladásod volt.

Holnap első dolgod legyen az orvos! Ez antibiotikum nélkül nem fog megoldódni, ellenben súlyos szövődményei lehetnek, ha nem kezelteted.

2015. júl. 16. 22:40
 2/24 A kérdező kommentje:
Nemtudok orvoshoz menni. Mit csináljak? Orvoson kívül. Sokat ittam le lehet hogy attól van?
2015. júl. 16. 22:41
 3/24 anonim ***** válasza:
Miért nem tudsz orvoshoz menni?
2015. júl. 16. 22:42
 4/24 anonim ***** válasza:
erre én is kiváncsi vagyok? Nincs TB-d vagy mi?
2015. júl. 16. 22:44
 5/24 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, muszáj megoldanod. Hidd el, ez nem vicc. Itt már nem segítenek a házi praktikák, csak az antibiotikum, méghozzá sürgősen.

Ha kell, akkor kapd fel a 3 gyereket és vidd magaddal őket. Vagy keress valakit, aki addig tud rájuk vigyázni.

2015. júl. 16. 22:44
 6/24 anonim ***** válasza:
Így igaz. Hamarabb el kellett volna már menni emiatt. Holnap rögtön, valahogy oldd meg, mert nem játék! Ne várj házi gyógymódokat, antibiotikum kell. Senkire nem tudod bízni őket? Nincs egy szomszéd, aki tud rájuk vigyázni? Családtag? Hétvégén maximum ügyelet van.
2015. júl. 16. 22:45
 7/24 A kérdező kommentje:
Nincsen tb. Pénteken adtam be gyesre az igénylés valszeg csak augusztusban kapom igy csak akkor lesz tb és tudok orvoshoz menni. Pénzem meg nincs magándokira.
2015. júl. 16. 22:46
 8/24 anonim ***** válasza:

ja oh, most láttam hogy 3 gyerek miatt.. hát akkor, valahogy csak meglehet oldani.. illetve hülye vagyok..

hívd ki az ügyeletett...

2015. júl. 16. 22:46
 9/24 anonim ***** válasza:

TB nélkül is ellátnak, majd utólag kiküldik a számlát tudtommal. De mindenképpen menj el, mondd el nekik, hogy mi a problémád (a TB-s dolgot is beleértve), és kérdezd meg, mit lehet tenni.

Elhiszem, hogy most 3 gyerekről gondoskodnod kell és nehéz elszakadni, de ha emiatt olyan szar állapotba kerülsz,hogy kórházba jutsz vele, akkor mi lesz a 3 gyerekkel?

2015. júl. 16. 22:47
 10/24 A kérdező kommentje:
A gyerekekre vigyázna a férjem azzal nincsen probléma. Azt csak azért írtam mert nem eshetek ágynak hiszen a férjem dolgozik és a gyerekek még kicsikék nem önellátók.
2015. júl. 16. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!