Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » SOS! Feljebb ment agyulladás?...

SOS! Feljebb ment agyulladás? Most mi lesz velem?

Figyelt kérdés
kb már 1 hete fel vagyok fázva elég durván. Ma meg már a vesém is nagyon görcsöl- Vettem be nospát meg algopirint de 1 óráig kb jó volt most megint fáj. Orvoshoz nemtudok eljutni. Mit csináljak magammalÍ? Nem rokkanhatok le mert 3 gyereket kell ellátnom egyedül napi 24 órába
2015. júl. 16. 22:38
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Kórházba se fogok menni az biztos.. Számlát se küldjenek mert igyis alig élünk meg. Orvos kilőve. Ha megiszok 5-6 liter folyadékot akkor nem lesz jobb? Van zöld tea itthon az nem jó?
2015. júl. 16. 22:49
 12/24 anonim ***** válasza:
az ügyelet nem = korház,, de biztos sokkal jobb lesz kérdező ha ki se hívod őket,, azt max ha mégszarabbul leszel,, háá ez van
2015. júl. 16. 22:49
 13/24 A kérdező kommentje:
Hát ez van. Mindegy azért köszi.
2015. júl. 16. 22:51
 14/24 anonim ***** válasza:

Oké, ennél világosabban tényleg nem tudom leírni. A vesemedencegyulladás veszélyes, bizony meg is lehet halni benne. Ha nem akarod, hogy a 3 gyereked később senki ne tudja ellátni, akkor valahogy oldd meg, és menjél el orvoshoz.

Addig sok folyadék, ágynyugalom, fájdalomcsillapító. De ezek nem fognak meggyógyítani, ANTIBIOTIKUM KELL.

2015. júl. 16. 22:52
 15/24 anonim ***** válasza:
73%
Akkor inkább szenvedsz vagy mi? Vagy várod a szövődményeket? Akkor fogsz csak ágynak esni.. Ne teázgass, hanem menj orvoshoz! Olyan felelősségteljesen gondolkozol.. szervusz!
2015. júl. 16. 22:53
 16/24 A kérdező kommentje:
Hát akkor adj pénzt dokira és megyek...szervusz
2015. júl. 16. 22:57
 17/24 anonim ***** válasza:

Ha már magaddal ennyire nem törődsz..könyörgöm legalább a 3 pici gyereked miatt menj el orvoshoz!Az egészség a legfontosabb,ha az nincs semmi nincs!Nehogy már a pénz legyen az akadály.Majd megoldjátok,utólag számláznak(ha úgy van ahogy írták)

Nem én vagyok az első aki ezt írja,picit gondolkozz el ezen!

2015. júl. 16. 23:01
 18/24 anonim válasza:
Azért nem mész el dokihoz, mert majd kiküldik a számlát?? Ne hülyéskedj már. Nagyon remélem hogy csak provokálod a népet és nem így gondolkozol, 3 gyerekkel!! Semmi közöm az anyagi állapototokhoz, de ha már leírtad, hogy nem álltok jól, akkor ezt mégis engedjétek már meg magatoknak. Ha nagy baj lesz, akkor ennél többet fogtok majd kiadni. Nem fogod tudni vízzel ezt kimosni, ha ilyen görcseid vannak. A férjed ilyenkor rád se néz vagy nem szól semmit, amikor látja, hogy fáj neked?? Remélem, csak unatkozol és kitaláltad, de röhejes.
2015. júl. 16. 23:21
 19/24 mandula95 ***** válasza:

Hát már ne haragudj, de ez elég buta és felelőtlen hozzáállás. Most még lehet, hogy nem veszed komolyan, de ez nagyon komoly betegség. Itt nem segít a folyadék, a gyógytea meg a sós vízben ücsörgés, én is próbáltam, de muszáj orvoshoz menni vele mert ezek csak kiegészítésnek jók az antibiotikum mellé. Ez nem olyan, mint egy megfázás.

De a válaszaid alapján kár volt feltenned ezt a kérdést. Imádkozz oszt csá, majd lesz valami.

2015. júl. 16. 23:27
 20/24 A kérdező kommentje:
Nagyon könnyen beszéltek. Ha a helyzetemben lennétek nem így dumálnátok... Nagyon könnyű ítélkezni, azt bárki tud. De a kérdésre választ adni, na az már nehezebb mert kell hozzá egy kis megértés is.
2015. júl. 17. 03:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!