SOS! Feljebb ment agyulladás? Most mi lesz velem?
Oké, ennél világosabban tényleg nem tudom leírni. A vesemedencegyulladás veszélyes, bizony meg is lehet halni benne. Ha nem akarod, hogy a 3 gyereked később senki ne tudja ellátni, akkor valahogy oldd meg, és menjél el orvoshoz.
Addig sok folyadék, ágynyugalom, fájdalomcsillapító. De ezek nem fognak meggyógyítani, ANTIBIOTIKUM KELL.
Ha már magaddal ennyire nem törődsz..könyörgöm legalább a 3 pici gyereked miatt menj el orvoshoz!Az egészség a legfontosabb,ha az nincs semmi nincs!Nehogy már a pénz legyen az akadály.Majd megoldjátok,utólag számláznak(ha úgy van ahogy írták)
Nem én vagyok az első aki ezt írja,picit gondolkozz el ezen!
Hát már ne haragudj, de ez elég buta és felelőtlen hozzáállás. Most még lehet, hogy nem veszed komolyan, de ez nagyon komoly betegség. Itt nem segít a folyadék, a gyógytea meg a sós vízben ücsörgés, én is próbáltam, de muszáj orvoshoz menni vele mert ezek csak kiegészítésnek jók az antibiotikum mellé. Ez nem olyan, mint egy megfázás.
De a válaszaid alapján kár volt feltenned ezt a kérdést. Imádkozz oszt csá, majd lesz valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!