Szerintetek mennyire jók az Norbi updates kaják tényleg lehet tőlük fogyni?
Figyelt kérdés
2015. júl. 3. 10:50
1/3 anonim válasza:
Igen, minnél tobbet eszel belőlük, annál tobbet fogysz.
2/3 A kérdező kommentje:
Koszi!
2015. júl. 5. 20:10
3/3 anonim válasza:
Nehogy komolyan vedd mar basszus!!! xD Akkor tudsz fogyni, ha kaloriadeficitben vagy. Norbis kajából is lehet annyit enni, hogy hizzal, csak nehezebb, mert eleg keves kaloriat tartalamaznak. De irrealissan dragak, rossz az ízük (szerintem), mondjuk en nem fogyozom, csak egyszer kiprobaltam, hogy vajon mit tudnak ezek a nagy update termekek... Egyébként sok sikert a fogyashoz, fo a mertekletesseg es az egeszseges ételek, meg a kaloriadeficit. En ezekkel a modszerekkel régebben leadtam 21 kilot, ami azóta se jött vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!