Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha Norbi update1 eszem, de...

Ha Norbi update1 eszem, de nem tornázom, akkor is le fogok fogyni?

Figyelt kérdés
Van igy értelme ennek,ha nem tornázom,mert nincs idöm.

#torna #Norbi #ubdate1
2012. máj. 23. 09:32
 1/1 anonim ***** válasza:

Attól függ. Mit értesz azon, hogy update1-et eszel? 1-es kód szerint, vagy rendelt kaját?

Nekem működik a módszer, kevés mozgással. A kajarendelés viszont nem jött be, mert ott jön a képbe a "mihez képest". Ha én főzök, én kevés zsírt/olajat használok, és rengeteg zöldséget amúgy is. Norbi viszont nem spórol az olajjal és a baconnel, és ugyanúgy zöldséges, tehát nekem - hiába update 1 - a rendelt kaja kalórianövekedést okozott, aminek a következménye 2 kg hízás lett 1 hónap alatt, aztán észbe kaptam és inkább főztem. Az macerás, de legalább nem hízlal. :) És így kevesebbet is eszem, mert a norbis kaja elég nagy adag (valószínűleg 120 kilós férfire van méretezve, nem 70 kilós nőre, én meg megettem, mert hogy egy adag...).

De mi azért viszonlag normálisan és kiegyensúlyozottan kajálunk otthon, sok zöldséget eszünk. Ha te eddig magas kalóriatartalmú ételeket ettél és rengeteget, amihez képest norbi előrelépés, akkor igen, fogyhatsz vele. A kolléganőmnek pl. bevált. Egyébként nem, ahogy én sem fogytam. Egy próbát megér, csak ésszel csináld - ne edd meg az egész doboz kaját és figyeld a súlyodat folyamatosan.

Amúgy a kaja irtó fincsi. Messze a legjobb az ételszállítók közül ízre, állagra, mennyiségre (árban picit drágább, de megéri!), pedig én rengeteget kipróbáltam, nem a fogyókúra miatt és nem csak fogyisat, hanem mert mindig olyan helyen dolgoztam, ahol nem volt étterem, és rendelni kellett a kaját.

2012. máj. 23. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!