Van itt olyan anyuka, aki szoptatás alatt a Norbi update módszerével próbál fogyni? Vagy valamilyen más módszerrel?
Figyelt kérdés
Természetesen nem drasztikus fogyókúrára gondolok, hiszen semmiképp sem szeretném, ha a tejem elapadna, de 10 kg plusz van rajtam, és nem jönnek rám a ruháim.2012. márc. 6. 12:16
1/12 anonim válasza:
Én most akarok nekirugaszkodni. Terhességem előtt és az elején(28 hétig) így étkeztem, persze nem szigorúan...azért krumplit, rizset, teljes kiőrlésű kenyeret ettem (csak mértékkel). Aztán a terhesség vége felé már nem bírtam tartani... Holnap lesz 6 hetes a babám, 4-5 kg van pluszban. Nem feltétlenül fogyás a célom, mert szoptatok, hanem nem szeretnék a szoptatás alatt további plusz kilókat felszedni. Az alakom érdekében pedig elkezdek lassan tornázgatni....
2/12 anonim válasza:
Hát ne haragudj, de lehet most lepontoznak ezért: de hogy vagy képes szoptatás alatt fogyókúrázni, ráadásul Norbi updatees dolgokkal. Szerintem tele van káros anyagokkal amit a babád is megkaphat. Egyél sok gyümölcsöt zöldséget hússal, sok folyadék, és kevesebb szénhidrát. Tornázz a babáddal. És el fog tűnni, a szoptatás amúgy is egy nagy kalória minusz.
3/12 anonim válasza:
Első vagyok.Ha nekem szólt a válasz: Te tudod mi az az update? Semmi olyan dolgot nem veszek/eszek meg ami előregyártott(nem is lenne rá pénzem). SŐT! NEM IS FOGYÓKÚRÁZOM. Eszek rendesen, változatosan húst, zöldséget, gyümölcsöt, tejterméket, csak cukrosat nem, illetve szénhidrátot is minimálisat...és emellett tornázni fogok.
4/12 anonim válasza:
Akkor ne aggódj a 10 kg-on, le fog menni neked, csak türelem kell hozzá. Ha ezen stresszelsz a gyerkőc is megérzi. Nem bántani akartalak a véleményemmel. Nem neked ugrani! Csak vélemény volt. Tudom mi az update, és ha a termékek nélkül csinálod akkor oké. Sokat fog segíteni a sok séta és a torna.
5/12 anonim válasza:
Bocs, most látom, hogy nem is a kérdező vagy! :D
6/12 A kérdező kommentje:
Kedves második válaszoló! Mégis milyen káros anyagokra gondolsz? Ismered a módszert? Ismered a termékeket?
2012. márc. 6. 12:59
7/12 anonim válasza:
Arra gondoltok, hogy miket lehet a különböző napszakokban enni? Azzal szerintem nincs gond.
Viszont a Norbi termékek tele vannak édesítőszerekkel meg szénhidráthelyettesítő cuccokkal. Én inkább eszem csökkentett adag cukrot, mint ezeket a műizéket.
8/12 A kérdező kommentje:
Az édesítőszerek károsak a babának? Tényleg kíváncsi vagyok, nem kötekedni szeretnék. Csak mert olvastam, hogy a finomított cukor egy fokkal sem természetesebb, sőt. Meg van különbség édesítőszer és édesítőszer között is.
2012. márc. 6. 13:16
9/12 anonim válasza:
Az édesítőszerek tele vannal rák keltő anyagokkal! Én megfontolnám a folyamatos evését!
10/12 anonim válasza:
7., vagyok, tényleg nem tudom. Szerintem majdhogynem ahány cikk, annyifélét mond.
Az mondjuk vicces volt (de elgondolkodtató is), amikor legalább 4 ismerősöm mondta egymástól függetlenül, hogy megf*satta őket a norbis túró rudi... :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!