Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan anyuka, aki...

Van itt olyan anyuka, aki szoptatás alatt a Norbi update módszerével próbál fogyni? Vagy valamilyen más módszerrel?

Figyelt kérdés
Természetesen nem drasztikus fogyókúrára gondolok, hiszen semmiképp sem szeretném, ha a tejem elapadna, de 10 kg plusz van rajtam, és nem jönnek rám a ruháim.
2012. márc. 6. 12:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én szülés után 3 héttel kezdtem rendelni a menüjüket,egy főételt,hozzá egy update zsemlét és általában édességet is,szóval nem kevés adagot,nem koplaltam,nem voltam éhes,viszont a sok súlyfelesleg zavart.

A probléma annyi lett,hogy elkezdett fogyni a tejem,és el is apadt.Nem tudom ettől-e,de attól tartok igen.Barátnőm mióta megszült zabál,issza az alkoholmentes sört,hízott is,viszont rengeteg teje van...azthiszem ettől.Nem tudok tanácsot adni,de gondoltam leírom,hogy mérlegelj!

2012. márc. 6. 14:09
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha én jól tudom,akkor a szénhidrátból van a "leggyorsabban" tej....ebből gondolom,hogyha "Norbizol",akkor elsősorban a szénhidrátot vonod meg magadtól legnagyobb részben,így nagy a valószínűsége,hogy a tej is apadni,csökkenni fog.

Szerintem egy jó fogyókúrás módszer,de a babádnak a legegészségesebb az anyatej,és örülj,hogy ezzel táplálhatod :)

Szerintem,ha el is kezded,akkor ne drasztikusan ...hanem szép fokozatosan.

2012. márc. 6. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!