Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ugye nem vagyok terhes?

Ugye nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés
természetesen nem azt várom, hogy itt biztosra megmondja valaki! a menstruációm után pár nappal szeretkeztünk gumi nélkül de nem ment belém. egyszer volt nem kívánt terhességem akkor folyamatosan feszült a mellem, fájt a hasam, most ilyen panaszom nincs, csak nagyon étvágytalan vagyok, de ez akár lelki eredetű is lehet...
2010. márc. 2. 11:57
 1/10 A kérdező kommentje:
ja és a lényeg kb 1 hete pár napig nagyon erős víz szerű folyásom volt ez mire véljem? hihetetlenül erős volt
2010. márc. 2. 12:00
 2/10 anonim ***** válasza:
65%

Mikorra nem várod a mensidet?

Egyébként a bő hígabb folyás peteérést jelez a ciklus közepén a ciklus végén pedíg mensit.

Ráadásul nem élvezett beléd a párod,akkor mitől lennél terhes?Hacsak nem került beléd előváladék mert az is tartalmaz spermiumot.

2010. márc. 2. 12:04
 3/10 A kérdező kommentje:
aza baj h nem tudom , pontosan mikor kéne megjönnie, de körülbelül 1 hét múlvára... nagyon nem alkalmas most 1 baba...
2010. márc. 2. 12:07
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor addig várj, ne idegeskedj, mert a stressz is nyújthat rajta. Szerintem nem vagy terhes, de az ördög nem alszik.
2010. márc. 2. 12:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy gondolom,hogy nem vagy terhes,de ez csak egy vélemény.Esetleg majd vehetsz terhes tesztet,nekem nyolc nappal mensi előtt kimutatta a terhességet(persze ez nem mindig így van).Próbálj megnyugodni,ne idegeskedj!
2010. márc. 2. 12:52
 6/10 A kérdező kommentje:
okok köszi a válaszokat!
2010. márc. 2. 12:56
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 12:52-es válaszoló!

Azért mutatta ki nálad 8 nappal mensi elött a teszt mert vagy nagyon korai szinte mensi után azonnali ovud volt,vagy pedíg elszámoltad kissé a következő mensid napját:)

Egy teszt általában beágyazódás utáni 3 napon mutat valós eredményt,ami a menszesz idejére tehető.

Ha nem jön meg a mensid kérdező,vegyél tesztet.

2010. márc. 2. 13:45
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A 12.50-es vagyok,igen valóban igaza van az előzőnek,a terhességem erre mutatott!Azért mertem ezt tanácsolni mert a Kérdező is azt írta,hogy mensi után pár nappal voltak együtt!Drukkolok!
2010. márc. 2. 14:10
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Bocs 12.52-es vagyok!
2010. márc. 2. 14:11
 10/10 anonim ***** válasza:
53%

a megszakításos szex nem védekezés. szerinted ezt miért szokták mondani? csak nem azért, mert sokan így is teherbe estek???

nem lenne egyszerűbb feliratni egy riohadt foggátlót? és akkor a párodat sem szivatnád folyton azzal h húzza ki mielőtt elmenne. te mitszólnál hozzá ha a barátod abbahagyná pont mielőtt orgazmusod lenne? biztos rohadtul élveznéd így a szexet éveken át, mi?

2010. márc. 2. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!