Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 1 hét alatt 8 kg fogyás, a...

1 hét alatt 8 kg fogyás, a semmitől! Mi a bajom?

Figyelt kérdés
Észrevettem,hogy elég rosszul vagyok, de azért rendesen eszek. Azt,hogy fogytam annak tudtam be, hogy biztos nőttem. Viszont ráálltam a mérlegre és -8kg vagyok. Mitől fogytam ennyit? Nem merek itthon szólni se. Nőni nem hiszem,hogy nőttem. 14 éves lány vagyok. És a testalkatom pont ideális volt mindig.

2015. jún. 23. 15:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Ellenőrizd a mérleget, és ha az jó, sürgősen menj ORVOSHOZ!
2015. jún. 23. 15:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Szüleid nem vettél észre? 1 hét alatt 8 kg az rengeteg, annak meg kell látszani rajtad, ruháid, melltartód biztos lóg rajtad. Azonnal szólj nekik és menjenetek orvoshoz, ha ugyanannyit eszel, ne halogasd.

Mit értesz azon, hogy elég rosszul vagy, mik a tüneteid?

Ugyanannyit eszel,mint eddig?

2015. jún. 23. 15:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát 8 kiló fogyást a legfigyelmetlenebb szülő is észrevenne. Vagy tényleg a mérleg nem jó, vagy komoly bajod lehet, amit mindenképp ki kell vizsgáltatni. Szólj nyugodtan a szüleidnek, persze nem lesznek boldogok, mert aggódni fognak, de ez egy ilyen bicikli. Ess túl rajta. :)
2015. jún. 24. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!