Semmitől se indul be nálam a fogyás betegség miatt gyógyszert kell szednem amitől közel 10kg híztam. Többi lent?
Probáltam mozogni, probáltam mozogni keveset enni, de nem hagytam ki semmit se , probáltam mozogni keveset enni elhagynia fehér kenyeret cukrot, tésztákat édességet, probáltam mozogni koplalni, napi egyszer enni rendesen és melette csak falatozgatni. ekkor fogytam 3kg , de 2 hét mulva vissza jött.... már 1 éve nem tudok fogyni, és nem segit semmise. ) fogamzásgátlüt kell szednem, más különben nem lehetne gyermekem) így viszont lehet a tulsoly miatt illetve az ezekből adodó betegségekból nem lehet majd.. csalédomban előfordul a cukorbetegség is, ha hizok még félek hogy jelentkezik nálam is. Párom is azt mondta sokat híztam, nem bunkoságból csak mint ember őszinteségből elmondta, természetesen mondta ha még hízok 100kg akkor is én leszek a legszebb. Nem kell félre érteni, nem bántásból mondta, családtagjaimnak is feltünt, hogy mennyire kikerekedtem manapság. fogyasztó szereken is gondolkozok, de nem merek semmi koffeines dolgot szedni. amiben meg tea meg fahéj van azokról eg azt hallom nem sikeres.
Mit tegyek ? Mint női önérzetem, mint egészségem, mint emberi mivoltom érdekében ???
Az a gyógyszer a fog.gátló, ami miatt hízol?
Én pajzsmirigy alulműködés miatt híztam és jártam ugyanebben a cipőben, mint te. Koplalás-mozgás=semmi. Diéta-mozgás=semmi. Végül kiderült a betegség, ami kezelhető. Nem akarom elkiabálni, de beindult a fogyás (kevés kaja, minden nap mozgás).
Kedves első válaszoló! Akkor híztál, mikor még nem derült ki, hogy alulműködéses vagy? Ha valakinél időben kiderül, és beállítják gyógyszerrel, akkor nem hízik, ugye?
Illetve Te sem híztál már tovább, miután beállították? Mekkora alulműködésed volt?
Bocsi, hogy OFFoltam, kérdező.
3.
12 kg-t híztam 1 év alatt, sehogy sem tudtam leadni, emellett hajhullás, hormonszint-emelkedés, egyéb jelek voltak. "Öndiagnózis" után jutottam el a dokihoz, aki alulműködést, Hashimoto-szindrómát állapított meg. Mindez 1 hónapja. Most keményen fogyózom, úgyhogy nem hízok, hanem végre fogytam. De 1 hónap után még korai megállapítani, hogy jó-e ez a kezelés és gyógyszeradag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!