Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mikor vannak a legkevesebben...

Mikor vannak a legkevesebben a futópályákon? Reggel, délben vagy este?

Figyelt kérdés

A nyári szünet alatt le szeretnék adni jó pár kilót, életmód és étrendváltoztatással, és egyedül a futás az a sport, amit képes vagyok csinálni. Ezt sem szeretem, de valahogy a többi sport még ennyire sem fogott meg. Az az egyetlen gond, hogy szorongási zavaraim vannak és nem bírom, ha emberek között kell lennem. Főleg akkor nem, ha futok vagy valami ilyesmit csinálok. Szégyenlem a testem, azt, hogy 14 évesen így nézek ki. Mindig olyan érzésem van, hogy az emberek egytől egyig engem bámulnak és magukban jókat röhögnek rajtam. Most 62-63 kg vagyok és kb. 167 cm magas. Nem kérek olyan válaszokat, hogy próbáljam meg figyelmen kívül hagyni az embereket, mert aki nem szenved ettől a mindennapi szorongástól, az nem értheti, hogy mennyire rossz és nem lehet kontrollálni.

Előre is köszönöm a normális válaszokat.

14/L

2015. jún. 13. 14:25
 1/3 Csiß ***** válasza:
én mikor meglátok egy túlsúlyos kocogó embert akkor mindig az az első gondolatom,hogy "ez" legalább megpróbálja megoldani a problémát..nem hiszem,hogy bujkálnod kéne.
2015. jún. 13. 14:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Délben vannak a legkevesebben, azonban ha kimész akkortájt futni, meg fogod érteni hogy miért.
2015. jún. 13. 14:53
 3/3 A kérdező kommentje:
És reggel kilenc körül sokan vannak? Ami azt illeti nem is tudom miért kérdeztem, hogy mikor vannak a legkevesebben, mivel csak kilenc tájt lenne időm.
2015. jún. 13. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!