Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Én miért nem vok olyan mint...

Én miért nem vok olyan mint mások?

Figyelt kérdés

ugyértem: nem vok bátor, életvidám, menö, stb...??

inkább vissza huzzodó vok! ami zavar! olyan akarok lenni mint más fiatal!! félek mindentöl és mindenkitöl!!

emiadtt sokszor kivok borulva. depresziós is vok!!

félek, h ilyen maradok. milesz vlem felnöt koromban? :(

elegem van ebböL!! HOGYAN TUDNÁK FELOLDONI? h boldog lehessek? :( kérlek adjatok tanácsot!! csak bennetek bizzok, segitetek! :(

Köszönöm szépen! 15/L

2010. febr. 28. 03:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy "tudnák"?? TUDNÉK!!!
2010. febr. 28. 04:03
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Válassz ki magadnak 2-3 jobb barátnőt, a többiekkel meg ne foglalkozz.

Ne legyél olyan mint mások, fölösleges.

Legyél inkább egyéniség, tarts ki a véleményed mellett.

Lehet hogy később pont azért fog szeretni valaki nagyon,

mert más vagy mint a többiek. Hidd el hogy így lesz.

2010. febr. 28. 04:29
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem állnak veled szóba, mert lehetetlen. Ha megtanulod a magyar helyesírást, akkor több barátod lesz, mint bárki másnak.
2010. febr. 28. 11:26
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak ráborult a kakaó a billentyűzetre.
2010. febr. 28. 13:12
 5/17 anonim ***** válasza:

Azért ír ide, hogy segítsünk neki, nem azért, hogy psizkáljuk emiatt. Kit érdekel a helyesírása?-mindenki érti, hogy mit szeretne, am meg gondolom ezt a kérdést is úgy írta, hogy felvolt dúlva vagy izgult és sietett minél elöbb megírni de ez nem számít!!!

Olyan akarok lenni mint más fiatal.hát nem biztos, hogy mindig ez a legjobb, nem lehetsz tucat ember, nem lehetsz olyan mint más, ilyen nincs max szeretnél te is rájuk hasonlítani

osztályodban biztos vannak bnőid akikkel megértitek egymást, húzódj hozzájuk, keress vmilyen közösségi elfogalaltságot ( sport, zene, állatok)

am amilyen most vagy egyáltalán nem biztos, hogy felnőtt korodban is olyan leszel, csak mivel még fiatal vagy nem alakult ki teljesen a személyiséged, nem tudod merre indulj, de ne úgy szerezz bátorságot, hogy cigizel, piálsz, drogozol mert az nagyon nem jó

amikor másokkal próbálsz ismerkedni van vmi testi zavar is (izzadás, nagy izgulás stb)?

2010. febr. 28. 17:13
 6/17 A kérdező kommentje:
Igen, néha izzadok ha ideges vok. :( de igen am siettem és ezért írok helytelenül! :S meg oda se figyelek sokszor! mert zavart vok!!! nem kell mindjárt le hurrogni! :@segitséget kértem nem kritizálást!!!
2010. febr. 28. 18:30
 7/17 anonim ***** válasza:

utolós vok megint:

szociális fóbiára gondoltál már?

2010. febr. 28. 20:32
 8/17 anonim ***** válasza:
De jó, hogy mindenki siet...Nem sok időt vesztesz, ha két billentyűvel többet ütsz le...
2010. márc. 1. 13:18
 9/17 A kérdező kommentje:

NEM TUDOM!!

JÓLVAN MÁÁ!! Tom nem ok az, hogy sietek és nem figyelek oda a helyesírásra!! de légyszíves ne piszkáljatok!! :( :( elég, hog ysenkinek se merem el mondani a problémáim!! és még itt is csak piszkáltok!! :( köszönöm szépen!!!

2010. márc. 1. 19:27
 10/17 anonim ***** válasza:
Ha rendesen írnál, akkor senki nem piszkálna...
2010. márc. 2. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!