Hányszor fürdesz 1 nap?
Figyelt kérdés
Reggel és este? V csak reggel/ csak este? Esetleg többször is?
(Persze nem az olyan napokra gondolok, amikor 40 °C van, és izzadsz, mint egy ló :D)
2010. febr. 27. 00:23
11/25 anonim válasza:
Ilyenkor csak este, de nyáron nem birom, olyankor reggel-este
12/25 anonim válasza:
Mit értesz fürdés alatt? Nyakig merülni órákig egy kád forróvizben /mindengéle fürdőhabokkal/ vagy csak egy egyszerü tusolást? Én naponta egy alkalommal /reggel/ tusolok, langyos vizzel, de az időjárástól függően, pld ha nagy a hőség többször is. Meg attól is függ, hogy mit csinálok az adott napon,és időben./ az ágyban valóban nem leszünk piszkosak,de az éjjeli izzadság és egyéb illatok terjesztése környezetünkben visszatetszést kelthet!/
16/25 anonim válasza:
Egyszer sem fürdök...azt rühellem....utoljára kisgyerekként fürödtem.Kizárólag zuhanyzom,évekkel ezelőtt napi 1-szer zuhanyoztam,mindig esténként,de kb. 3 éve rájöttem hogy reggel is mennyire jó zuhanyozni,és felfrissít!Tehát mostmár minden reggel,és este zuhanyzom.Többször nem tenném,a lustaságom azért meghúzná a határt,meg nem is túl jó a bőrnek a túl gyakori mosakodás.Napi kétszerre sem lenne szerintem szükség,dehát ez még jólesik.
17/25 anonim válasza:
erre egy haverom azt felelné hogy ünnepnapokon....:-)
18/25 anonim válasza:
Tusolni szoktam. Este és reggel, de reggel nem használok szappanféleséget, csak az éjjeli izzadságot öblítem le.
20/25 anonim válasza:
1× este. Amúgy nem is egészséges, még az is egészségtelen ha valaki minden nap fürdik, csak azért, mert sok a klór a vízben és az nem tesz jót a bőrnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!