Káros a délutáni alvás?
Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 15:22
3/12 anonim válasza:
Sokan jobban kipihenik magukat a délutáni alvás során mint éjjel. Nekem ez nem jön be, mert ha akár csak egy órát is alszom délután este nem vagyok álmos, és alig tudok elaludni.
4/12 anonim válasza:
Nem káros, jót tesz az agyadnak és a bőrödnek is :)
5/12 anonim válasza:
károsnak nem káros, csak az a baj vele, hogy összezavarja a biológia órád
6/12 anonim válasza:
Szerintem isteni.10-15 perc szundikálás után újjá születek:)
8/12 anonim válasza:
Ha a mentális egészséget nézzük, akkor jót tesz, de ha a gyomor működését nézzük, akkor nem igazán jó, mert nem tudja megfelelően ellátni a feladatát a fekvő testhelyzet miatt.
9/12 anonim válasza:
Ha buszvezető vagy délutáni műszakban, akkor káros.
10/12 anonim válasza:
"ha a gyomor működését nézzük, akkor nem igazán jó, mert nem tudja megfelelően ellátni a feladatát a fekvő testhelyzet miatt"
Legutóbbi tanulmányaim szerint a gyomor keverő és perisztaltikus mozgást végez, ezekhez meg nem kell állni, anélkül is működnek. Az emésztőnedvek is termelődnek. Az egész tápcsatorna úgy van összerakva, hogy a táplálék minden testhelyzetben a megfelelő irányba haladjon benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!