Délutáni alvás után miért rossz a közérzetem?
...és mit tudok ellene tenni?
fejfájás, izzadás, émelygés szokott gyötörni ilyenkor.
engem is :S
nem tudom miért van de én arra tippelek hogy még alig keltem fel és nyűgös vagyok vagy nem tom ...
Csatlakozom, nekem is.
Szerintem az agy, mivel a belső óra nem jelzi, hogy aludni kellene (nincs este), megzavarodik, ezzel együtt a belső óra is. Ez dezorientációt eredményez, ami hozza magával a bamba, rosszkedvű állapotot.
Viszont másik érdekesség, hogy ha hajnalban kelek, akkor bár az első egy óra kínszenvedés, az egész napom frissebben-fittebben telik.
Én nagyon szédülök, émelygek utána, hányingerrel.
Reggel is nehezen kelek, de reggel csak lassú vagyok és nem tudok épp ésszel gondolkozni.
De ha délután alszom, rosszabb. És lassabban "józanodok".
Egy szóval: csatlakozom!
Mit tudsz tenni ellene? Ne aludj délután! :D
Én hisztis és nyűgös vagyok, ha délután alszom. Ezért soha nem alszom ilyenkor... ha véletlenül mégis, akkor utána megfogadom, h soha többé. :)
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:13
Hu, nálam ez viszont nem így van.
8-fél 9 között jó kelnem, és úgy jó feküdnöm, hogy fél 12-12 között aludjak el (előbb nem nagyon tudok).
utolsó: ja ismerős :D
úgy utálom mikor a suliba úgy lefárasztanak a hülye tanárok meg az osztálytársaim,ráadásul amíg hazajövök,annyira fáradt leszek hogy néha bedőlök az ágyba és alszok ... csakhogy utána felkelek vagy 6-kor és fáj a fejem,rosszul vagyok és akármit csinálok,vagy gyógyszert veszek be,nem múlik el :S a másik meg hogy este nem tudok elaludni,és megint minden kezdődik elölről: sikerül elaludnom vagy hajnali 1-2 fele,6kor kelés,tök fáradt vagyok,aztán suli után még fáradtabb és örülök ha sikerül bevánszorognom az ajtón ://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!