Mostanában nagyon nehezen megy este az alvás. Lehet hogy a délutáni/esti szieszták miatt?
Sziesztát úgy értem, hogy néha 16:00-18:00 fele bedőlök a fáradságtól az ágyba és alszok olyan másfél órát. De ezután nagyon gyeszurán alszom el, amikor kellene (11:30-12:00 fele), nemrég másfél óráig is csak feküdgettem az ágyban, és gondolkodtam, járt az eszem... És nem tudtam lenyugodni, volt hogy a lábamat mozgattam...
Hallottam olyanról, hogy ha fél óra altt nem tudun elaludni, akkor keljünk fel, és űzzünk valami fárasztót, pl olvassunk amíg el nem álmosodunk, aztán feküdjünk vissza... Csak ezt nem merem kipróbálni, hátha pont emiatt ébredek fel. Illetve zenét már hallgattam egy csomót, de hiába álmosodtam el, nem ment az alvás.
Másnap olyan fáradtan ébredek, hogy szinte nem is ébredek fel. És emiatt estefele suli után megint bezúgok az ágyba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!