Nálatok is volt olyan, hogy fogyni akartatok de úgy éreztétek, hogy nem támogat senki sem a családból?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok,183 cm és 99,5 kg (mostmár,mert elkezdtem futni és fogytam 105 kg-ról) és édesanyám nem bírja felfogni,hogy fogyni szeretnék,mert olyan vagyok mint a michelin baba.Mondtam neki,hogy nem eszek olyan sokat,erre elkezdi rám erőszakolni az olyan ételeket amiket nem akarok megenni.Azt mondja,hogy nehogy bajom legyen a fogyástól,meg "betegségem" is lehet.Én nem egyszerre akarok fogyni 10 kg-t,hanem közben futok 5 km-ereket naponta,de akkor sem hagyja nyugodni.Tanácsot kérnék,nem lehet beszélni a fejével!2015. máj. 28. 08:30
1/7 anonim válasza:
Engem sem támogatnak, pl "mért méred le, az alma az egészséges,nem hízlal" engem nem is érdekelne, csak ne mondogassák,mert ez idegesít ,így kerülöm a helyzeteket ,és akkor eszem mikor nem látják,vagy legalább akkor mérem le. ha már elmagyaráztad nekik nincs mit tenni, én is ezerszer elmondom és semmi...
2/7 A kérdező kommentje:
De az a vicces,hogy eddig sem ettem reggelit,meg vacsorát (ha igen akkor is haverokkal pizzát ami őszintén szólva sem diétás kaja) de amikor megemlítettem itthon,akkor egyszerre "anorexiás" lettem anyukámnak.Ja 100kg-os anorexiás :) Egy 85 kg-ra akarok fogyni,hogy azért ne szégyelljem a testemet a strandon,de a hajlam semmiképpen nincs meg bennem,hogy hánytassam magamat,vagy semmit ne egyek több napon keresztül...
2015. máj. 28. 09:32
3/7 anonim válasza:
Ez egy alapvető probléma, a reggeli és étkezések kihagyása... így ne is várj fogyást és pl a koplalástól sem. Kicsit olvass utána a fogyókúrázásnak! Ha nem reggelizel később többet eszel,de ha nem akkor is baj ,mert amíg nem eszed az anyagcseréd tartaléküzemmódban működik ami ugye baj,mert a fogyókúránál pont hogy fel kéne pörgetni.
4/7 anonim válasza:
Én nem akarom ezért a családomat hibáztatni.
Én döntöm el, hogy mit eszek meg, és mit nem. Ha van önuralmam, pakolhatják elég a gundel palacsintát meg az almás rétest, nem fogom megenni. Ha meg nincs, az z én hibám, nem az övék.
20 éves vagy, nem 10, nehogy már ne tudj nemet mondani, kedves kérdező.
5/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok.
A kommentedhez annyit még hozzáfűznék, hogy ne lepődj meg, ha aggódik miattad anyukád.
Talán ha látná, hogy normálisan reggelizel és ebédelsz (a vacsora elhagyható), akkor talán nem aggódna az egészségedért.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat.Igazatok van,hogy reggeliznem kéne,de valahogy nem megy.Azért nem,mert reggel nem vagyok éhes oly annyira,hogy még le sem tudom tuszmákolni a torkomon.
2015. máj. 31. 08:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!