Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kerekesszékkel közlekedem és...

Kerekesszékkel közlekedem és folyton megnéznek. Olyan zavaró tud lenni. Mit kell tennem hogy ez megváltozzon?

Figyelt kérdés
Egy ideje amputált vagyok, kerekesszékkel közlekedem. Szokom a bámészkodókat. Tanulom őket kezelni, bár még mindig nagyon zavar néha. Vannak itt olyanok akik hasonló helyzetben vannak? Érdekelne a "másik oldal" véleménye is, hogyan viszonyulnak a kérdéshez. Mit kellene tennem hogy ne legyek csodabogár a szemükben? :( :) Lányok, fiúk egyaránt írjatok! 27L

2015. máj. 27. 21:53
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Mindegyikünknek van valamilyen betegsége, hiányossága.

Miből gondolod, hogy téged nagyobb figyelmesség, szeretet stb. illet meg, mint egy vakot, egy meleget, egy cigányt, egy kismamát stb. stb.?

Fogadd el magad, ne állandóan magadra koncentrálj (vagyis ne légy önző!), és jobb lesz!

Amúgy, én az obligát udvariasságot leszámítva ugyanolyan mogorva vagy kedves vagyok mindenkivel, amikor olyanom van, én nem diszkriminálok.

2018. aug. 18. 18:17
 22/22 anonim ***** válasza:
jutottäl valamire?
máj. 21. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!