Az édesapám 0 Rh-, az édesanyám B Rh+, a tesóm 0 Rh -, akkor én hogy lehetek A Rh + vércsoportú?
13 Valahogy minden módon ki kell magyarázni (már aki beveszi)hogy miért nem stimmel a vércsoport.
Pedig szerintem a hablatyot mellőzni kéne, és le kéne ülnie a gyerekkel beszélgetni egy jót:D Főleg ha mindenkinek a vércsoportja meg is egyezik a kérdező által leírtakkal:D
Ha rossz kedved és moroghatnékod van, keress valaki mást magadnak, mert rajtam nem fogod tudni kitölteni:D
Istenem, miért kell mindenen összeveszni... a Bombay-jelenség nagyon-nagyon ritka, ezért kicsi arra a valószínűség, hogy ez az eset áll fenn. Ha mégis, érdemes lenne kivizsgálni a dolgot, mert akár kutatásban is részt vehetsz ezzel kapcsolatban, ha érdekel téged az ilyesmi.
Tényleg sokkal valószínűbb, hogy valaki rosszul emlékszik vagy rosszul állapították meg a vértcsoportját, ebben a valószínűségi sorrendben. Ha nem ez a két eset áll fenn, csak akkor kezdj el aggódni.
15 Megirta privát, hogy a vércsoportok ezek amit leirt.Mert hogy az egyik véradó stb. volt és gyakorlatilag mindenkinél ellenőrizve volt már a vércsoport.
Szóval valamelyik szülője nem a szülője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!