Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert kot bele az "edesanyam"...

Miert kot bele az "edesanyam" mindenben meg az elo faba is?

Figyelt kérdés
15 vagyok,most vegzem a 8-at! Nem vagyok elso tanulo de utolso sem,ott a kozepen vagyis altalanos vagyok.Jonnek az ev vegi vizsgak es ezert anyum egyfojtaban mondja tanulj,tanulj tanulj.A problema nem itt van hanem ott ,hogy mostanaba barmit teszek mindenbe belekot !Meg az ilyen egyszeru mosogatasba is ,kesz ideg vagyok,nem eleg a vizsgakert aggodjak de meg arrra menjek haza ,hogy van ****a haznal!??Akkor inkabb haza sem jovok,ez nem megoldas!miert nem tud bekenhagyni es normalis lenni mint apum???pff

2015. ápr. 9. 06:57
 1/9 anonim ***** válasza:
21%

Miért is baj, hogy azt szeretné, tanulj? Nem az a baja, hogy a készülés helyett csavarogsz, és még rá is kened?

És pontosan miért is van az "édesanyám" idézőjelbe téve?

2015. ápr. 9. 07:03
 2/9 anonim ***** válasza:
23%
Mi bajod van? Ez mi?: "arrra menjek haza ,hogy van ****a haznal!?"
2015. ápr. 9. 07:17
 3/9 anonim ***** válasza:
39%
Ahogy elnézem a helyesírásodat, jogos anyukád részéről, hogy tanulnod kellene.
2015. ápr. 9. 07:21
 4/9 anonim ***** válasza:
40%

Nem hinném, hogy általános iskolásként és főleg közepes tanulóként beleszakadsz a hatalmas tanulásba.

Tudod mit? Tényleg ne menj haza, de akkor sem, ha pénz kell, vagy éppen éhes vagy.

2015. ápr. 9. 08:07
 5/9 anonim ***** válasza:
32%

Az épületes hozzászólásom: Ezek mik? "Nem vagyok elso tanulo de utolso sem,ott a kozepen vagyis altalanos vagyok" Általános?

"az ilyen egyszeru mosogatasba is" Milyen mosogatásba? "arrra menjek haza ,hogy van ****a haznal" Ez mi? Normális lenni,mint apum??? Apu milyen?

"ez nem megoldas" Mi nem megoldás? Csak problémákat írt!

2015. ápr. 9. 09:07
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem, mindenkibe beleköt? És hogyan? Hogy kötött bele pl. a mosogatásba? Nem jól mostad el az edényeket? Amúgy meg te szeretsz koszos edényből enni ha ez a gond?
2015. ápr. 9. 10:23
 7/9 A kérdező kommentje:
Az 1 kommentelonek!Amikor irtam akkor nem tudtam mást mit irni(szebb jelzőt) Kihangsulyoztam,hogy most nem a tanulásra ertem!!Csak,hogy tudd nem csavargok ide -oda,nem vagyok egy olyan ember(gyerek)aki szarik ra a világra!!Igenis imadok olvasni meg különféle tevékenységeket végezni (rajzolni)de en nem az a fajta vagyok,hogy hajnali 2kor kellene hogy valaki osszeszedjen az útról,mint mas jomadarat!Kerlek olyat ne irj amit nem tudsz .Elnezest kerek a helyesírásert!Meg annyi,hogy lehet ez a komment olyan fennhejazo meg mit tudom is en milyennek tűnik de te tamadttal nekem ,szoval !(1nek)
2015. ápr. 11. 15:46
 8/9 anonim ***** válasza:
És hát pont azért lettél ilyen és nem olyan akit hajnali kettőkor szednek ki egy bokorból, mert neked ilyen anyud van! Ha olyan anyud lenne aki békén hagy, akkor téged is hajnal kettőkor szednének össze. Érted a lényeget? :)
2015. ápr. 11. 16:18
 9/9 A kérdező kommentje:

Igen! S ezert halas vagyok neki!

:)))

2015. ápr. 11. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!