Nem szereti édesanyám a barátomat? 18/L
"Csodálatos volt, nagyon jó"
Ezt már sokszor hallottam lányoktól akit megfektettem (alkalmi vagy rövid idő, szeretők, stb.)
Először is:
1. válaszoló:
Attól, hogy te egy gusztustalan ember vagy, aki hülyíti a lányokat, nem biztos, hogy a kérdező barátja is az :)
A többieknek:
Nektek mi bajotok van?
18 éves felnőtt nő. Miért ne élhetne nemi életet a barátjával? Erre a kedves anyuka számíthatott.
Semmi joga kikapni a telefont a kérdező kezéből, és az együttalvást sem tilthatja meg. Elmegy hozzá, és kész.
Azt gondolta, hogy várnak a házasságig?
Kérdező, én a helyedben leülnék az anyukáddal beszélgetni, normálisan és őszintén.
Bár az tény és való, hogy feleslegesen mondtad el neki, hogy lefeküdtetek. Az ilyet max barátnőkkel illik megbeszélni
Miért kell ezzel jönni, hogy "terhes lesz míg ő tartja el"??
18 évesen valószínű tudja, hogy mi az a védekezés.
16 éves korom óta élek nemi életet. Azóta sem lettem terhes.
Mindamellett, addig ne szexeljen senki, amíg nem áll készen egy gyerekre, mert megvan rá a 0,0001 százalék, hogy tabletta/óvszer mellett terhes lesz?
Akkor a mai magyarországon kb mindenki szűz lenne, és kihalnánk
Az meg pláne mi, hogy "szét b-sszák"??
Te azt, hogy valaki a párjával SZERETKEZIK, szétb-szásnak nevezed? Hogy lehet valaki ennyire primitív?
Ezt a jelzőt max arra lehet használni, aki minden nap mással, nem arra, aki lefekszik a szerelmével
kedves 5ös válaszoló, ez nálam is kicsapta a biztosítékot!
hogy lehet egy lányra, aki éppen csak elvesztette a szüzességét a szerelmével, azt a szót használni, hogy b-szik? azt meg pláne nem értem, hogy egy alkalom, az miért "szét".
ilyen mocskos beszéd után neked semmi erkölcsi alapod magyarázni bárkinek is.
Te mit szólnál, ha rád mondanák ezt a jelzőt?(ha nő vagy.ha férfi, akkor a feleségedre)
Vagy ha a 18 éves lányodra, aki éppencsak elvesztette a szüzességét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!