A bátyám már nagyon drogos mit csináljak?
Figyelt kérdés
Már kb 4 éve drogozik, amikor elkezdte akkor még csak füvezet, kis mennyiségben szívta még anyámék nem is nagyon voltak idegesek rá, pedig tudták hogy füvezik, probáltuk róla lebeszélni de nem tudtuk, 2 év után már egyre jobban füvezett, és megláttuk a karján a orvosi fecskendőnek a nyomát, be is vallotta hogy narkózott, mára már majdnemhogy napi szinten füvezik, elmegy 2-3 napra itthonrol és hajnalban mindig ugy jön haza mint egy élő halott.Nem tudom hogy mit tol még a füvezcigin kivűl, de szerintem valami mást is szokott tolni. Az egész családunkal rosszba van már, mindenki utálja anyám is, a nagymamámék is, keresztanyámék is az egész rokonság, egyedül velem meg apámmal van jóba. mit tegyünk? elvonóra nem akar menni, probáltuk már rábeszélni sokszor, rendőröket hivjunk rá?2015. máj. 17. 11:33
1/6 anonim válasza:
Sajnos, hogy ha ő nem akar leszokni, sok mindent nem tudtok csinalni. Neki kellene elhataroznia h leteszi. Szívesen beszélnék vele.
Mennyi idős?
Sajnalom őt is, de téged is, nehéz a tehetetlenség.
2/6 A kérdező kommentje:
26 éves, már lassan 30 éves lesz és sehol se tart, se munkája se családja, semmije sincs
2015. máj. 17. 12:45
3/6 Talentum Alapítvány válasza:
A lakóhelyeden érdemes lenne körülnézned (vagy annak környékén), hogy van e olyan szervezet, aki foglalkozik ilyen problémával, mivel ők tudnak segíteni. Vannak olyan lehetőségek, amikor anonim módon, tehát bármilyen adat megadása nélkül kaphatsz te, vagy a bátyád segítséget, így attól sem kell tartani, hogy rendőrségi ügy lesz belőle. Ahogy az első válaszoló is írta, nem fog leszokni, ha ő nem akarja, az pedig, hogy mindenki ellenséges vele a családban, nem hagy neki még lehetőséget sem arra, hogy lenne miért letenni a szert, mert úgy van vele, hogy ő a drogos, így van elkönyvelve, akkor ezen nem is érdemes változtatni.
4/6 anonim válasza:
Hát ez cinkes nézd meg a transpotting című filmet abban próbálják leszoktatni a srácot nem rémlik hogy sikerült-e az élőhalott effektus vagy a herbáltól vagy valamilyen szintetikus szartól van, ne haragudj de így nem sokáig húzza kell egy kis filmszakadás azaz hagyja abba egyszer és mindenkorra nagyon nehéz lesz tudom...
5/6 RW83 válasza:
Hali, nem tudom, vannak-e "tiszta pillanatai", de akkor lenne érdemes beszélni a fejével, hogy segítségre szorul, de ehhez ő is kell. Ellenkező esetben lehet tesztelgetni a sírkőkészítő programokat a neten (már bocs, hogy így fogalmazok, de így rövid időn belül kinyírja magát)-
6/6 anonim válasza:
Kékpont alapitvany oda lehet menni fuggonek ,de vannak hozzatartozoi csoportok is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!